Čak su i prstenje vratili

Glumac i bivša žena još nisu potvrdili pomirbu, ali dvije godine od razvoda ne miču se jedno od drugoga

Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Shia LeBeouf i Mia Goth viđeni su kako izmjenjuju poljupce u jednom parku u Pasadeni, a par je zajedno i trčao samo nekoliko dana kasnije.

Shia LeBeouf i Mia Goth snimljeni su zajedno prije nekoliko dana, dvije godine nakon što su predali zahtjev za razvod braka. Slavni glumac i njegova bivša supruga ne odvajaju se jedno od drugoga, a fotografi su ih ponovno ulovili zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne odustaje Problematičnom mužu vratila se dvije godine od rastave, a treninga se ne odriče ni u kojim uvjetima

33-godišnji Shia i 26-godišnja Mia viđeni su kako izmjenjuju poljupce u jednom parku u Pasadeni, a par je zajedno bio i na trčanju nekoliko dana kasnije. Shia je pokazao isklesani torzo pun tetovaža, a iako vezu nisu službeno potvrdili, američki mediji su već proglasili njihovo pomirenje.

Shia i Mia su se upoznali 2012. godine na snimanju filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili i počeli vezu. Vjenčali su se četiri godine kasnije, no nisu im cvjetale ruđe te su se često svađali. Glumac je nakon prekida s Mijom bio jedno vrijeme u vezi s FKA Twigs, no par je prekinuo vezu prošle godine.

Nakon što je objavljeno da se pomirio s bivšom suprugom, svi su primijetili da je par na ruke vratio i prstenje. Glumac je vjenčani prsten na ruci imao već i na dodjelama ovogodišnjih nagrada Oscar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene