Slavi 61. rođendan

Njezin talent je neosporan, ali zbog golišavih scena odvijek je prati imidž fatalne zavodnice

Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (FOTO: Profimedia) Sharon Stone i Angelo Boffa (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Angelo Boffa (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Angelo Boffa (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Enzo Cursio (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) +0 Sharon Stone (FOTO: Profimedia) Galerija

Sharon Stone, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, 10. ožujka slavi 61. rođendan.

Američka glumica Sharon Stone, koja se proslavila ulogom u erotskom trileru ''Sirove strasti'' gdje joj je partner bio Michael Douglas, 10. ožujka slavi 61. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz imala je sreće Čak tri puta izbjegla je smrt i davali su joj male šanse da preživi, a u 63. godini izgleda fantastično

Zanimljivo je da je uloga spisateljice Catherine Tramell iz spomenutog filma prvo bila ponuđena Michelle Pfeiffer i Juliji Roberts koje su ju odbile, ali zato kad je Sharon u pitanju, i dan danas svi pričaju o sceni u kojoj glumica dok sjedi prebacuje nogu preko noge, a u djeliću sekunde se vidi da ne nosi donje rublje. Riječ je o sceni koja je opčinila gledatelje i koja je prva asocijacija kada se nju spominje.

Iako je njezin talent neosporan, zbog golišavih filmskih scena, oduvijek je prati imidž fatalne zavodnice. 
Poznata je tako još i po ulogama u filmovima ''Casino'', ''The Mighty'', ''The Muse'', ''Silver'', ''The Specialist'', ''Catwoman'' te brojnim drugima.

Što se tiče izgleda, Sharon je jedna od rijetkih žena u Hollywoodu koja se može pohvaliti činjenicom da ne pribjegava estetskim zahvatima toliko da ju dovedu do neprepoznatljivosti, ali kako je nekoliko puta sama izjavila, odlično izgleda jer pazi na zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu.

U intervjuu za New York Times tako je prošle godine otkrila da ne jede umjetno tretiranu hranu, ne pije kavu te vrlo rijetko konzumira gazirana pića i alkohol, no da se zato počasti mesom, tamnom čokoladom i bez imalo straha dodaje šećer u čaj ako to poželi.

Tada je rekla i da gotovo nikad nije na dijeti.

''Volim jesti kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna'', zaključila je i dodala da je unutarnja ljepota i ovako i onako važnija od vanjskog izgleda.

Sharon je u braku bila dva puta, s Michaelom Greenburgom i Philom Bronsteinom, a majka je troje djece.

Zadnjih godina u vezama je s mlađim muškarcima, pa je tako u listpadu viđena u društvu 41-godišnjeg talijana Angeloa Boffoa, a u prosincu se već družila s drugim talijanom Enzom Cursijem, novinarom i poznatim aktivistom za okoliš.

Glumica o privatnom životu ne priča puno, pa tako veze s njima nije ni potvrdila ni demantirala.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) +4 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako danas izgleda dječak kojeg je javnost upoznala zbog skandala koji je zgrozio svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene