Zazire od medija

Pogledajte kako danas izgleda dječak kojeg je javnost upoznala zbog skandala koji je zgrozio svijet

Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) Michael Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) +0 Michael Jackson (Foto: Getty Images) Galerija

Blanket Jackson danas ima 17 godina, a otkako je njegov otac Michael Jackson preminuo prije 10 godina, živi povučenim životom.

Blanket Jackson najmlađe je dijete Michaela Jacksona. Danas 17-godišnji mladić rođen je kao Michael Jackson Jr., no poznatiji je pod već spomenutim nadimkom - Blanket.

Pogledaj i ovo Prince, Paris i Blanket Jackson Bome su odrasli Djeca kralja popa snimljena u rijetkom zajedničkom izlasku, a donedavno nitko nije ni znao kako izgleda najmlađi sin

Javnost ga je upoznala kad je imao samo 9 mjeseci, a to njegovo pojavljivanje vezano je uz skandal koji i dan danas mnogi pamte. Naime, kad je preminuli kralj popa u studenom 2002. godine boravio u Berlinu, fanovima je s balkona predstavio prvo dvoje starije djece, kćer Paris i sina Princea, a onda je na red došao i Blanket kojeg je Jackson u jednom trenutku prenuo preko balkona i ''mahao'' s njim. O tom se događaju tada puno pisalo i govorilo jer su mongi zaključili da je tim postupkom glazbenik svoje dijete doveo u opasnost.

A za razlliku od spomenutih Paris (20) i Princea (22), Blanket danas zazire od medija. Još dok je bio živ otac ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada su se zajedno pojavljivali u javnosti, a nakon što je pjevač preminuo Blanket se potpuno povukao iz javnosti.

Mnogi do prije dvije godine, kada su ga paparazzi uhvatili u Calabasasu, nisu znali kako ovaj dječak uopće izgleda. A strani mediji sada pišu da se Blanket, otkako je prošli vikend prikazan dokumentarac ''Leaving Neverland'' o ispovijestima muškaraca koje je kralj popa navodno zlostavljao, potpuno povukao u sebe. Tvrde da samo šuti i ne želi pričati, pa je obitelj izrazila svoju zabrinutost za njega. O njemu brine 88-godišnja baka Katherine te najstariji Michaelov nećak TJ Jackson, no ne slažu se svi s potezom obitelji koja ga na sve moguće načine pokušava zaštiti od vanjskog svijeta.

''U redu je da pripaze da na njega ne utječu određene stvati, ali nije u redu da ga drže u izolaciji. Njegov život je strogo kontroliran'', izjavio je Blanketov kum Mark Lester, a piše The Sun.

Inače, majka Paris i Princea je Debbie Rowe, a Blanketa je rodila surogat majka čiji je identitet nepoznat.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +1 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Njezin zaštitni znak: Guzu vrijednu 27 milijuna dolara pokazala u mini bikiniju, fotkao ju dečko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene