prošlo gotovo neopaženo

Severina suptilno, ali i brutalno bocnula bivšeg supruga Igora Kojića, pogledajte što je napisala uz fotografiju s njihova vjenčanja!

Severina Severina Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Igor Kojić i Severina Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) +16 Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Galerija

Severina je nakon razvoda od Igora Kojića promijenila opis fotografije s njihova vjenčanja, koju je ostavila na svojem profilu na Instagramu.

Pjevačica Severina Vučković (51) prije dvije godine razvela se od bivšeg srpskog nogometaša Igora Kojića (36) kojeg je nedavno suptilno, ali i brutalno bocnula na svojem profilu na Instagramu.

Gotovo šest mjeseci nitko nije primijetio da je Seve promijenila opis jedne od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija koju nije obrisala sa svojeg Instagrama.

"Velika pogreška", napisala je pjevačica uz njihovu vjenčanu fotografiju koju je objavila 2015. godine, na kojoj se ljube u bazenu pod vodom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina i Igor imali su čak tri svadbena slavlja.

Pjevačica i nogometni menadžer prvi put su izmijenili zavjete na intimnoj ceremoniji krajem rujna 2015. Prisutni su bili njihovi članovi obitelji i kumovi, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama.

Proslava se održala u vili u blizini i bila je zatvorena za znatiželjne poglede. Severina je vijest o svadbi objavila na svom Instagram profilu, upravo uz ovu fotografiju iz bazena, a tada je napisala: "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota... 22.11.", što još uvijek piše u opisu iste fotografije na Facebooku pjevačice.

Kojić i Severina su imali drugo vjenčanje u Beogradu 22. studenog 2015., a taj je datum ona ranije stavila uz fotografiju iz bazena nakon svadbe u Istri. Par je imao raskošno slavlje sa 600-tinjak uzvanika na dva kata luksuznog hotela u glavnom srpskom gradu.

Posljednje, treće vjenčanje Igor i Severina su imali u Zanzibaru 2016. godine. Svoj brak okončali su nakon nepunih šest godina, sporazumnim razvodom u kolovozu 2021.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Bosančić, 2010. godina - 1 Jelena Bosančić, 2010. godina - 2 Jelena Bosančić, 2010. godina - 3 Josip Ivančić i Jelena Bosančić +10 Josip i Jelena Ivančić Nekad i sad Jedna od najljepših splitskih manekenki iz javnosti se povukla nakon udaje za kralja svadbi, a pogledajte kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene