"Koja si ti kraljica"

Ovakvu Seve još nismo vidjeli, umjesto mikrofona uzela neuobičajen alat i zasukala rukave: "Ribanje i ribarsko prigovaranje"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 1 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 1 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 2 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 3 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 4 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 5 +19 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 6 Galerija

Severina je na svom Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako pomaže ribaru obnoviti njegov brod.

Pjevačica Severina ne odmara se ni sekunde, a to je dokazala u svojoj novoj objavi u kojoj je otkrila kako lokalnom ribaru pomaže preurediti stari i oronuli čamac.

Na videu Severina sjedi na kamenoj plaži, zasukala je rukave svoje plave haljinice, a zatim uzela kist i počela premazivati brod.

"Ribanje i ribarsko prigovaranje", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U komentaru joj se javila kolegica Doris Dragović, koja joj je uputila emotikon srca.

Ostatak pratitelja pisao je: "Bravo, Seve", "Koja si ti kraljica", "Ma njoj i priko ruke ide" te su stavljali emotikon zategnute ruke s mišićima.

Na svojim društvenim mrežama pokazala je već nekoliko puta kako je počela ispunjavati želje na koncertima, prvo je to učinila sinu Aleksandru, a zatim na drugom koncertu i publici.

Severinine fotografije njezine pratitelje uvijek ostave u čudu i nitko ne može vjerovati da pjevačica ima tako fantastično tijelo s 51 godinom. A da ima gomilu obožavatelja, dokaz nisu samo komentari na njezine fotografije na društvenim mrežama već i tisuće ljudi koje dolaze na njezine koncerte i od kojih dobiva razne komplimente iz publike.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev +9 Miraj Grbić i Marija Omaljev Celebrity Supruga omiljenog Čombe skinula se u badić pa sve iznenadila, u simpatičnom videu otkrili su sve detalje vijesti koju su vješto tajili!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 +26 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 7 Zanimljivosti Evo kako se slavni milijarder i njegova fatalna zaručnica ponašaju kada su sami, osvanula je snimka iz restorana na Hvaru!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene