kako je gleda!

Severina na odmoru očarala svjetski poznatog frajera, nije mogao skinuti pogled s nje: "On se zaljubio!"

Severina Severina Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jared Leto Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 7 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 3 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 6 Severina - 1 Severina - 1 +24 Severina - 1 Galerija

Severina se pohvalila da je na odmoru u Saint-Tropezu upoznala Jareda Leta.

Naša pjevačica Severina trenutno uživa u Saint-Tropezu, gdje je imala priliku upoznati i jednu veliku svjetsku zvijezdu.

Na svojem profilu na Instagramu pohvalila se fotografijom s oskarovcem i frontmenom grupe Thirty Seconds to Mars, Jaredom Letom, kojeg je, čini se, potpuno očarala.

"Leto 2023", šaljivo je napisala Severina u opisu zajedničke fotke, a svi su primijetili pogled koji joj je Jared uputio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"On se zaljubio!", "Kako te gleda", "Nađite nekoga tko će vas gledati kao Jared Severinu", "Lijepi ste zajedno", neki su od brojnih komentara Severininih oduševljenih pratitelja.

Inače, Leto je osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Dobri dileri iz Dallasa" iz 2013. godine.

Severina je ranije na društvenoj mreži otkrila da na jugu Francuske uživa s prijateljicama Sonjom Dvornik, Vedranom Vasić i Anteom Šimac.

Prije odmora održala je nekoliko koncerata u Hrvatskoj, a početkom ljeta uživala je i na Mikonosu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 5 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 3 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 2 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 1 +9 Slaven Bilić, 2008. godina Nekad i sad Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene