Ovo mu nije prvi put!?

Slučajni prolaznici Pariza bili su šokirani prizorom slavnog američkog glumca, nikome nije jasno što je želio postići

Jared Leto - 1 Jared Leto - 1 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto - 8 Jared Leto - 4 Jared Leto - 5 Jared Leto - 2 Jared Leto - 7 Jared Leto - 3 Jared Leto - 6 Jared Leto Jared Leto - 5 Jared Leto - 4 +13 Jared Leto - 3 Galerija

Jared Leto prestrašio je slučajne prolaznike u Parizu koji su ga vidjeli kako se penje na jednu zgradu bez zaštitne opreme, nikome nije jasno što je htio postići.

Holivudski glumac i pjevač Jared Leto šokirao je i zabrinuo slučajne prolaznike u Parizu koji su ga vidjeli dok se u jednom trenu penjao na zgradu bez zaštitne opreme.

Iako ga mnogi na prvu nisu ni prepoznali, mnogima je odmah bilo jasno da se radi o poznatoj osobi koja je krenula u pohod na zgradu u tenisicama, crnim hlačama i košulji.

Prolaznici na ulici nadali su se da se glumcu ništa neće dogoditi, a on se za to vrijeme popeo i nekoliko metara nakon čega se spustio.

A još je zanimljivije da je to isto napravio i prije nekoliko dana u Berlinu gdje se penjao na jedan hotel.

Međutim, malo tko zna da se Jared bavi penjanjem bavi već godinama, a jednom prilikom je umalo i poginuo kada se penjao na stijene u kanjonu Red Rock. Tada mu je život spasilo sigurnosno uže, koje je bilo oštećeno i napuklo na jednom dijelu.

Jednom je prilikom Jared progovorio o ovoj, umalo kobnoj nezgodi.

''Ne želim zvučati dramatično, ali ovo je dan kada sam umalo umro. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći'', napisao je Jared na društvenim mrežama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Celebrity Posljednje fotografije holivudske legende i njegove partnerice izazivaju nelagodu, nikome nije jasno zašto su ovako pozirali

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 8 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 4 +20 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Zvijezda ''Kumova'' koja je nedavno svojom izvedbom rasplakala Momčila Otaševića, seksi outfitom i talentom osvojila Zadrane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene