Zna se i zašto

Miljenik žena objavio golišavu fotku pa izazvao čuđenje, svi se pitaju kako je moguće da on ima 50 godina

Jared Leto Jared Leto Jared Leto/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared i Costance Leto (Foto: Getty) Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto na Sardiniji (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) +6 Jared Leto (Foto: Getty Images) Galerija

Jared Leto raspametio je svoje obožavateljice nakon što je objavio fotografiju i pokazao mladolik izgled, ali i besprijekornu top formu u 51. godini.

Američki glumac i glazbenik Jared Leto pokazao je svoje impresivne trbušne mišiće dok je u srijedu pozirao bez majice za fotografiju koju je objavio na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway (Foto: Profimedia) wow! Nismo je dugo vidjeli, a onda se pojavila još ljepša i pokazala noge u poprilično izazovnoj haljini

50-godišnji Jared je pritom pokazao zavidnu liniju i top formu dok na plaži stoji samo odjeven u hlače, a rijetki bi mu dali stvarne godine. U takvom je izdanju izazvao oduševljenje obožavateljica, koje mu se dive u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

"Izgledaš sjajno", "Ti si moj uzor", "Prekrasna fotografija, jako si seksi", "Wow, nevjerojatno", "Hvala što si ovo podijelio s nama", "Savršenstvo", "Kako možeš tako dobro izgledati s 50 godina", "Zgodan", "Uljepšao si mi dan", samo su neki od komentara koje je dobio.

Jared je inače već otprilike dva desetljeća vegetarijanac i svoj mladoliki izgled pripisuje upravo načinu prehrane.

"Takav sam već dugo – 20 solidnih godina jedem vegetarijansku i vegansku hranu i brinem o sebi. To vjerojatno pomaže procesu očuvanja", izjavio je u intervjuu za Rolling Stone 2016. godine.

Ljetos se pohvalio i rezultatima testa kojim je izmjerio starost kože, a rezultati su pokazali da je ona djeluje kao da ima 25 godina.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Kotur, MasterChef - 1 Nikola Kotur, MasterChef - 2 Nikola Kotur, MasterChef - 3 Nikola Kotur, MasterChef - 4 +18 Nikola Kotur, MasterChef - 5 Celebrity Nakon odlaska iz MasterChefa priznao je da bi sada nešto napravio drugačije: "Gledatelji moraju shvatiti..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene