Pokazala zmijsko tijelo

Mjesec dana nakon velike drame poznata turbo-folk zvijezda objavila vruće fotke, čini se da se oporavlja od stresa koji je doživjela

Sandra Afrika Sandra Afrika Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika - 10 Sandra Afrika - 9 Sandra Afrika - 8 +17 Sandra Afrika - 7 Galerija

Sandra Afrika odmara se u Crnoj Gori, a na svom Instagram profilu objavila je fotografije u badiću.

Srpska pjevačica Sandra Afrika, odmara se u Crnoj Gori, a na svom Intagram profilu objavila je provokativne fotografije. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav pogled Maja uživa u ljetnim radostima u ....toplesu!

Naime, Sandra u bazenu pozira na rozom flamingosu u dvodijelnom šarenom bikiniju koji je istaknuo njenu tamnu put i istreniranu figuru. U tanga kupaćim gaćicama istaknula je zategnutu stražnjicu, a topić joj je jedva pridržavao njezine grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

 "Uh treba te upecati dok si tu na moru", "Bomba", "Svaka čast na izgledu", "Kakav ten", samo su neki od komentara koje su nizali pripadnici suprotnog spola. 

Prisjetimo se, pjevačicu je nedavno u restoranu u Beogradu fizički  napao muškarac koji ju je proganjao godinu dana, a uoči napada prijetio joj je da će je ubiti ako mu se ne javi.

Policija je hitno intervenirala i napadač je uhićen, a Kurir.rs navodi kako se radi o muškarcu iz Hrvatske.

Sandra je nakon napada snimljena ispred policijske postaje u Novom Beogradu, u koju je došla dati izjavu, a na fotografijama je vidno uznemirena i nema ni trunke šminke. O svemu se oglasila i u medijima.

"Čovjek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: 'Znaš li ti tko sam ja?' Ne znam što je htio. Razgovarati sa mnom ili što već", kazala je pjevačica za Blic.rs.

"Prijetio je svakome koga je vidio u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna", dodala je Sandra.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene