Što se dogodilo?

Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

Rosie Huntington-Whiteley - 4 Rosie Huntington-Whiteley - 4 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 3 Rosie Huntington-Whiteley - 7 Rosie Huntington-Whiteley - 6 Rosie Huntington-Whiteley - 6 Rosie Huntington-Whiteley - 4 Rosie Huntington-Whiteley - 3 Rosie Huntington-Whiteley - 2 +18 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 2 Galerija

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley na posljednjim je fotografijama bez šminke zabrinula svoje fanove, a veliki ožiljak na vratu ukrao je svu pozornost.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley rijetko izlazi u javnost, ali paparazzi su je uhvatili nakon treninga u jednoj londonskoj zgradi u izdanju u kojem je nikad ne vidimo. 

U trenirci i bez šminke, Rosie se prošetala do automobila, no svi su gledali u njezino lice koje je bilo prekriveno crvenilom i aknama. Još veću pozornost na sebe je privukao veliki crveni ožiljak na njezinu vratu koji bi mogao nagovijestiti da je manekenka imala ozbiljnih zdravstvenih problema i podvrgnula se operaciji.

Njezine rijetke fotografije u nesređenom izdanju pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Rosie je već godinama zaručena za glumca Jasona Stathama, a zajedno imaju i dvoje djece, kćer Isabelle i sina Jacka.

Dvojac je često bio na meti izrugivanja zbog dvije stvari, a zle jezike pobijedili su i dokazali da je njihova ljubav od svega jača.

Naime, manekenka je nekoliko centimetara viša od Jasona i zbog toga su ih mnogi godinama ismijavali, a osim toga, mnogi su mislili da par neće uspjeti i zato što je među njima velika razlika u godinama.

Međutim, dogodilo se upravo suprotno i sretni su već duže od deset godina.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali, počeli su skupa živjeti.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 +26 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Lepu Brenu zbog ovog su čipkastog outfita usporedili s velikom svjetskom zvijezdom: "Wow, Madonna za balkansko tržište!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 +26 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se na spomen dviju osoba koje je spojila na svom koncertu: ''Uvijek sam to sanjala, a nisam imala''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene