Uvijek profinjena!

Elegantna haljina na prvu je svima oduzela dah, a tek kad je okrenula leđa nitko u nju nije prestao gledati

Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 5 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 3 Rosie Huntington-Whiteley - 6 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 4 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 1 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 2 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 3 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 2 Rosie Huntington-Whiteley +24 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Galerija

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley pokazala je figuru bez mane u crnoj dugoj haljini, a gola leđa koja je okrenula paparazzima ukrala su svu pozornost.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley viđena je pri odlasku na druženje s prijateljicama u Londonu, a dame su se za zajedničku večer posebno sredile.

Kao da ide na crveni tepih, Rosie je nosila elegantnu dugu haljinu crne boje koja je preko grudi bila u obliku leptira, a njen dekolte držale su tanke naramenice koje su se vezale na traku oko vrata, a uz to je imala i visoku profinjenu punđu.

No svima je dah zastao kad je okrenula leđa koja su bila potpuno gola, a samo su se tanke dvije trakice ispreplele na gornjem dijelu te još više do izražaja pogurale lijepu figuru britanske manekenke.

Inače, Rosie je već godinama zaručena za glumca Jasona Stathama, a zajedno imaju i dvoje djece, kćerku Isabelle i sina Jacka.

Ovaj je dvojac često bio na meti izrugivanja zbog dvije stvari, a zle jezike pobijedili su i dokazali da je njihova ljubav od svega jača.

Naime, manekenka je nekoliko centimetara viša od Jasona, a na temelju toga mnogi su ih godinama ismijavali, a osim toga, mnogi su mislili kako ovaj par neće uspjeti i zato što je među njima velika razlika u godinama.

Međutim, dogodilo se upravo suprotno i sretni su već više od deset godina.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali počeli su skupa živjeti.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Shawn Mendes i Charlie Travers - 24 Shawn Mendes i Charlie Travers - 23 Shawn Mendes i Charlie Travers - 22 Shawn Mendes i Charlie Travers - 21 +31 Shawn Mendes i Charlie Travers - 20 Celebrity Fotke mladog glazbenika u društvu 12 godina starije ljepotice završile u svim tabloidima, a vidljivo je odmah i zašto se o njoj posebno priča!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles - 9 Harry Styles - 5 Harry Styles - 4 Harry Styles - 3 +28 Harry Styles - 2 Celebrity Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene