otac pomaže u potrazi

Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

Marijana Seifert s ocem Ivom Marijana Seifert s ocem Ivom Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert s ocem Ivom Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +8 Marijana Seifert Galerija

Roditelji Marijane Seifert neutješni su zbog nestanka kćeri, za kojom traje velika potraga u Zagrebu, a posljednji put vidjeli su je za Uskrs.

Vijest o nestanku pobjednice Big Brothera Marijane Seifert uzdrmala je Hrvatsku i regiju.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert Zabrinut je Suprug Marijane Seifert dao je izjavu nakon novih saznanja o njezinu nestanku, posljednji put ju je vidio u utorak

Za Marijanom tragaju brojne službe, od vatrogasaca, ronioca ATJ Lučko, do interventne policije, a istražiteljima je fokus na Savi s obzirom na to da su na Mostu mladosti pronađene neke osobne stvari koje pripadaju nestaloj.

U potrazi pomaže i otac nestale, Ivo Kovačević, koji nije htio ništa komentirati za medije, a njegov prijatelj i kolega Tomo Zelić je za Slobodnu Dalmaciju otkrio kako su on i supruga kćer zadnji put vidjeli za Uskrs, kada su je posjetili u Zagrebu.

"Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe", kazao je Zelić.

"Baš smo pričali o njegovom zadnjem susretu s Marijanom u Zagrebu. Sve je bilo kako treba, nije bila sklona tome da nestaje. Ivo još ne može zamisliti da se ovo događa, sve se pretražilo, a nje nema... Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspjeti izdržati i preživjeti sve ovo. Jutros je i njih ispitivala policija", ispričao je prijatelj Marijanina oca za Slobodnu Dalmaciju.

Nestanak je u srijedu prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je za Slobodnu Dalmaciju otkrio da je Marijanu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

Za srpske medije izjavu je dala i Marijanina sestra Maja.

"Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo", rekla je Maja za Kurir.

Pitali su je i kako su njihovi roditelji, na što je ona odgovorila: "A kako bi vi bili?", a na pitanje je li Marijana imala problema s mužem ovo je bio odgovor:

"Ne, koliko znam, sve je bilo u redu", rekla je Maja.

O Marijaninu nestanku oglasio se i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u realityju.

"Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj", rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +0 Mia Negovetić - 3 Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene