Zabrinut je

Suprug Marijane Seifert dao je izjavu nakon novih saznanja o njezinu nestanku, posljednji put ju je vidio u utorak

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 2 +11 Marijana Seifert Galerija

I dalje traje potraga za Marijanom Seifert, čiji je nestanak prijavio suprug Karlo Seifert, koji kaže da ju je zadnji put vidio u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

Za Marijanom Seifert, koja je hrvatskoj javnosti postala poznata 2011. godine kad je pobijedila u showu Big Brother, traje velika potraga.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert s ocem Ivom otac pomaže u potrazi Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

Naime, njezin suprug Karlo Seifert prijavio je njezin nestanak policiji i za pomoć u potrazi zamolio sve i putem društvenih mreža u srijedu.

Prema novim informacijama, policija je pronašla njezine stvari nedaleko od adrese na kojoj živi, piše 24sata. Policija je tijekom jučerašnjeg dana pretraživala kvart i područje rijeke Save od Mosta mladosti.

Marijanin suprug Karlo dao je izjavu za 24sata nakon novih saznanja.

''Ne zna se još ništa. Osjećam se nikako. Trenutačno sam doma, moram se pobrinuti za djecu'', rekao je za 24sata Karlo, s kojim Marijana ima sina.

Potraga za Marijanom traje i dalje.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

O njezinu nestanku za srpske medije oglasila se i njezina sestra.

''Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo'', rekla je Maja za Kurir.

Pitali su je i kako su njihovi roditelji, na što je ona odgovorila: "A kako bi vi bili?"

O Marijaninu nestanku oglasio se i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u realityju Big Brother, po kojem je i sama postala poznata hrvatskoj javnosti.

''Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj'', rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +16 Marijana Seifert Celebrity Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ''Što da vam kažem...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 2 +15 Marijana Seifert - 3 Celebrity O neobjašnjivom nestanku Marijane iz Big Brothera oglasio se i Nemeš, njezin bivši suprug kojeg je upoznala u reality showu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene