Iscrpljeni i umorni

Dramatičan trenutak tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu, bolnu tišinu prekinulo je komešanje, ali prisutni su brzo pohrlili u pomoć

Kraljičin lijes u Westminster Hallu Kraljičin lijes u Westminster Hallu Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 4 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 3 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 2 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 1 +15 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču Galerija

Kraljičina rođakinja Lady Gabrielle Windsor onesvijestila se na misnoj službi pokraj lijesa kraljice Elizabete II.

Žalovanje za kraljicom Elizabetom II. traje već nekoliko dana, a da su članovi njezine obitelji, ali i svi kraljevski službenici, vrlo iscrpljeni od cijele situacije, pokazuje i jučerašnja situacija u Westminster Hallu.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Kraljičin lijes tamo je izložen, a na misnoj službi i bdjenju bila je i njezina šira i uža obitelj.

Međutim, kraljičina rođakinja Lady Gabrielle Windsor nije više mogla podnijeti stajanje kada je lijes unesen u palaču, pa se onesvijestila. U pomoć su joj odmah priskočili suprug i okupljena obitelj, a kada je došla k sebi, ostatak mise provela je sjedeći na klupi.

Cjelokupna situacija naškodila je i kraljičinoj gardi, pa se jedan službenik također onesvijestio pokraj njezina lijesa dok su je čuvali, a u pomoć su mu odmah priskočili tamošnji gardisti i pomogli mu da ustane.

Nezgodne situacije podijelio je britanski Mirror.

Uskoro se bliži i sahrana kraljice, koja će se održati u ponedjeljak.

Njezini najbliži članovi obitelji, točnije unuci William i Harry, sa suprugama već danima obilaze okupljene građane koji im žele pružiti podršku ispred Windsora i Buckinghamske palače.

Novi kralj Charles III. također je obišao okupljene građane te krenuo na putovanje po Kraljevini kako bi se sastao s glavnim vođama, a sa svojom braćom i sestrom odradio je i bdjenje pokraj kraljičina lijesa u Edinburghu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody i Georgina Chapman - 9 Adrien Brody i Georgina Chapman - 7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 8 Adrien Brody i Georgina Chapman - 4 +7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 3 Celebrity Dugo je skrivao vezu s bivšom ženom najomraženijeg čovjeka u Hollywoodu, no više se ne ustručava pokazati koliko je zaljubljen!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene