Svi su u šoku!

Zaljubio se u nju sa samo osam godina kad ju je vidio na televiziji, onda su se i vjenčali, ali njihovoj idili ipak je došao kraj!

Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) +9 Jason Momoa (Foto: AFP) Galerija

Jason Momoa i Lisa Bonet razvode se nakon pet godina braka, a glumac je vijest objavio putem društvenih mreža.

Holivudski glumac, 42-godišnji Jason Momoa otkrio je da se on i njegova 54-godišnja supruga Lisa Bonet rastaju nakon pet godina braka, odnosno 16 godina, koliko su ukupno zajedno proveli.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) premostili ih Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Jason je tu vijest podijelio u podužoj objavi sa svojih 16,5 milijuna pratitelja na Instagramu i pojasnio što je dovelo do takve odluke, koja je njihove obožavatelje ostavila u šoku.

"Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih promjenjivih vremena. Revolucija je u tijeku i naša obitelj nije iznimka. Dijelimo vijest da se rastajemo kako bismo mogli nastaviti sa životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav među nama će se nastaviti, razvijajući se na način na koji želi živjeti. Oslobađamo jedni druge da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema ovom svetom životu i našoj djeci je nepokolebljiva", napisao je, između ostaloga, Jason.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Uz to je objavio nekoliko fotografija, uključujući jednu na kojoj se vidi zalazak sunca, zastave i jednu na kojoj jedno od njihove djece drži pticu u ruci.

Jason i Lisa zajedno su od 2005., vjenčali su se u listopadu 2017. godine na maloj ceremoniji u Topangi u Kaliforniji i dijele dvoje djece, 14-godišnju kćer Lolu i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa.

Za oko mu je zapela kada mu je bilo samo osam godina, točnije kada ju je vidio na televiziji u jednoj seriji u kojoj je glumila.

"Kada mi je bilo osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: 'Mamice, želim nju'", otkrio je u intervjuu u The Late Showu 2017. godine.

Upoznao ju je kad je živio u hotelskoj sobi, oduševljen činjenicom što susreće omiljenu glumicu iz djetinjstva koja ga je očarala. Čini se kako magija s vremenom nije prestala djelovati jer nije mogao odoljeti da je ne pozove na prvi spoj, a uz to ju je morao moliti da ona vozi jer u to vrijeme nije imao svoj auto.

"Pomislio sam da ću je uhoditi ostatak života i da ću je osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje djece, inače bih ispao pomalo čudan. Oduvijek sam je želio upoznati, oduvijek je za mene bila kraljica", izjavio je za E!News.

Lisa je na sve pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, jednostavno je znao da je ona njegova srodna duša, no čini se i ne za sva vremena.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene