Kakav par!

Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Priyanka Chopra i Nick Jonas Priyanka Chopra i Nick Jonas Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 6 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 7 +7 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Galerija

Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas kao veliki ljubitelji mode i praćenja trendova nisu propustili Pariški tjedan mode, na kojem su bili jedne od najvećih zvijezda.

Glumica Priyanka Chopra i njezin suprug, glazbenik Nick Jonas bili su jedne od glavnih zvijezda Valentinove revije na Pariškom tjednu mode, gdje su svi pogledi bili uprti u njihovu smjeru.

Pogledaj i ovo Sophie Turner, Priyanka Chopra, Malti Marie Chopra Jonas Sretan kraj! Svi su im predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, a sad su prvi put pozirali s kćerkicom koju su dobili nakon puno muke

40-godišnja Priyanka i 30-godišnji Nick za tu su se prigodu i modno uskladili odjenuvši kombinacije istog uzorka. Ona ljubičastu haljinu s dekolteom, ispod koje nije nosila grudnjak, a on tamno odijelo i košulju. Par se pred svima držao za ruke i izmjenjivao nježne i zaljubljene poglede, a pozirali su i pred fotografima.

Priyanka i Nick zajedno su već šest godina i roditelji su kćeri Malti Marie, koju im je rodila surogat-majka. Između njih je velika razlika od 10 godina te su im zbog toga mnogi predviđali brzi kraj, ali njihova ljubav nadjačala je sve nedaće.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

2021. godine sretni par objavio je da čeka bebu koju će za njih roditi surogat-majka jer su oni imali poteškoće sa začećem. Kćerkica se rodila početkom 2022. godine, a zbog komplikacija u bolnici je morala provesti čak sto dana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 1 Rafaella Santos - 3 +18 Rafaella Santos - 5 Celebrity Paparazzi uhvatili sestru razmaženog nogometaša, popravila je sve na sebi kada ih je uočila, ali jedno ipak ne može sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene