Prva je bila 2008. godine

Sjećate li se tko je bio prvi pobjednik Farme još prije 12 godina, a tko su bili njegovi nasljednici? Ovo su njihove priče

Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Saša Vujnović (Foto: PR) +0 Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Ususret finalu showa "Farma more i maslina" prisjetite se svih dosadašnjih pobjednika "Farme".

Show Nove TV "Farma" prvi put je emitiran 2008. godine, a od tada je snimljeno još šest sezona, uključujući i aktualnu, koja se pod novim imenom "Farma more i maslina" prvi put snimala u srcu Dalmacije.

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Počinje avantura Mario Mlinarić vratio se na omiljenu egzotičnu lokaciju i najavio: "Očekujte neočekivano!"

Nova sezona približila se svojem kraju, a ususret finalu showa doznajte gdje su i što danas rade dosadašnji pobjednici.

Prvi pobjednik "Farme" bio je i Rafael Dropulić Rafo, koji je 2003.  godine pobijedio u još jednom showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", prvom takvom natjecanju u Hrvatskoj dotad.

Rafo se nakon "Farme" okušao kao radijski spiker, a zatim se povukao iz javnosti, posvetio poslu, studiranju, obitelji i Bogu te danas vodi kršćansku emisiju na jednoj lokalnoj televiziji.

Pobjednik iz druge sezone Mario Mlinarić vratio se u show nakon 11 godina. Pred samu završnicu pridružio se kandidatima "Farme more i maslina" koje će voditi u finalnim dvobojima showa.

"Uz Farmu me vežu posebne uspomene, pa me izrazito veseli povratak u ovaj show", kazao nam je Mario uoči svog ponovnog ulaska, a otkrio nam je i da ga posebno veseli ovogodišnja lokacija.

Dok nije na Farmi, Mario trenira sebe i druge te čak održava besplatne online treninge i dijeli savjete o prehrani.

"Kao zagovornik zdravog života, želim pomoći ljudima da žive zdravije i sretnije", kazao nam je Mlinarić.

Kristijan Rahimovski pobijedio je u trećoj sezoni "Farme". Glazbenik i sin Akija Rahimovskog osvojio je simpatije javnosti i od petero finalista osvojio čak 58 posto glasova gledatelja.

Nakon izlaska iz "Farme" Kristijan je nastavio glazbenu karijeru, a postao je i otac troje djece. Najmlađu kćer Viktoriju rodila mu je partnerica Sonja Bajić 2018. godine, a ima i desetogodišnjeg sina Filipa iz prethodnog braka te 11-godišnjeg Davida iz druge prošle veze.

Četvrtu sezonu osvojila je Blaženka Slamar, zvana i Šokica. Pobijedila je u finalnom duelu od Anne. Dvoboj se odnosio na snagu, u čemu se Blaženka pokazala boljom i spretnijom te je postala ponosna pobjednica Farme.

Pobjednika četvrte sezone "Farme" Gorana Kaleba gledatelji pamte i po tome što je dobiveni iznos od 500.000 kuna podijelio je s kolegama farmerima Antom i Josipom. U rodnom Rogotinu nakon pobjede dočekali su ga sa stilom, a nakon "Farme" nije se zasitio realityja.

"Bio sam u još jednom realityju koji se u Hrvatskoj ne prikazuje", otkrio je prije dvije godine za IN magazin. Nakon toga se prijavio u još jedan, no nije odabran za sudjelovanje.

Pobjednik šeste sezone showa "Farma" bio je Saša Vujnović, a u ožujku ove godine sve je šokirala vijest o njegovoj preranoj smrti. Poginuo je na gradilištu u Rijeci prilikom izvođenja radova na krovu.

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu Belamarića i uzeo nagradu, a nakon showa još je razmišljao o planovima za budućnost te je rekao da mu je želja kupiti kuću. Kako je govorio, na Farmu se prijavio jer je bio željan novih iskustava te je upoznao brojne ljude s kojima se sprijateljio.

Show "Farma More i Maslina" ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić s kandidatima Farme - 3 Mario Mlinarić s kandidatima Farme - 1 Kandidati showa Farma - 1 Kandidati showa Farma - 2 +22 Mentor Jure s kandidatima Farme - 1 Celebrity Tužne životne priče, ljubavne iskre koje su frcale, ali i borba za život, prisjetite se trenutaka koji su obilježili boravak na farmi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene