''želim biti primjer svojoj djeci''

Voditelj Dnevnika Nove TV poslije snimke s TikToka koja je postala viralna pridružio se Antunovskom hodu mladih: ''Bez vjere, bez Isusa, život nam ne bi imao smisla''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Pereža Petar Pereža - 3 Petar Pereža - 2 Petar Pereža - 1 Petar Pereža - 4 Ksenija Kardum, Petar Pereža, Romina Knežić, Marija Miholjek, Saša Kopljar +0 Petar Pereža i Romina Knežić Galerija

Voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža sudjelovao je na Antunovskom hodu mladih zajedno sa svojom djecom, a evo što je rekao o tom iskustvu i koliko mu vjera zapravo znači.

Nakon što je prošlog četvrtka u bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu na Svetom Duhu prisustvovao ''Duhovno duhovitim večerima'', kako ih nazivaju, voditelj Dnevnika Nove TV, prisustvovao je i na Antunovskom hodu mladih. Pred kamerama Nove TV otkrio je koliko mu ovaj čin i vjera znače u životu.

''Ja sam baš presretan i ponosan na našu Hrvatsku. Trend u Europi je da mladi sve manje idu u crkvu, ali u Hrvatskoj je drugačije, sve više mladih je u crkvama zahvaljujući baš ovakvim događajima poput hoda za Antunovo'', govori Petar.

Obrazložio je i zašto mu vjera toliko znači.

''Meni vjera puno znači, mi smo duhovna bića, to dovoljno govori. Bez vjere, bez Isusa, nama kao kršćanima život ne znam bi li imao smisla'', rekao je.

Ono što ga je još više razveselilo bila je i činjenica da su s njim na hodu bila i njegova djeca kojima želi biti dobar vjerski primjer.

''I moja djeca su tu i ja kao roditelj želim biti dobar primjer da treba slaviti Isusa, ići u crkvu i primiti sakramente jer je loše od njih očekivati nešto, a da im ja u tome ne pokazujem pravi put'', rekao je iskreno.

Inače, za Petrovu ljubav za vjerom proteklih su dana saznali i brojni hrvatski građani nakon što je na TikToku izašao videozapis našeg voditelja kako pjeva i radosno širi ruke u crkvi.

Svaki četvrtak od 19 sati u bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu na Svetom Duhu okuplja se tisuće mladih na tematskim večerima pod nazivom ''Duhovno duhovite večeri'' na kojima nakon svete euharistije slave Boga uz pjesmu i razgovor, a tamo se prošlog četvrtka našao i Petar.

S rukama podignutim u zrak Pereža je zajedno s tisućama okupljenih pjevao poznatu duhovnu pjesmu ''Dubine'', a snimka je ubrzo postala viralna.

@duhovno_duhovite_veceri #budiFRAjer #ddv #bog #spasitelj #krscanskitiktok #ljubav #foryoupage #fyp ♬ original sound - Duhovno duhovite večeri

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Mladen Grdović - 3 Lidija Bačić i Mladen Grdović Lidija Bačić i Mladen Grdović - 2 Lidija Bačić - 3 +31 Lidija Bačić - 2 Celebrity Grdović i Bačić zagrljeni stali pred fotografe, ali zbog onog što je Lile nosila, nitko nije gledao u njega!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac - 5 Anja Alavanja Viljevac - 2 Anja Alavanja Viljevac - 4 Anja Alavanja Viljevac - 6 +26 Anja Alavanja Viljevac - 3 Celebrity Naša voditeljica objavila je fotku u bikiniju pa se našalila na svoj račun, njen kreativni opis sve je nasmijao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene