Pridruži se i ti!

Petar Grašo poziva vas da učinite veliko i dobro djelo, u hvalevrijednoj akciji sudjelovati mogu baš svi!

Petar Grašo (Foto: IN Magazin) Petar Grašo (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo (Foto: IN Magazin) +0 Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Galerija

Humanitarni koncert "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina bit će emitiran u programu Nove TV u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, a gledatelji će moći uživati u pjesmama Severine i Petra Graše.

Božićni koncert "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina postao je već dio tradicije svih Hrvata i onih koji žele učiniti veliko i dobro djelo, za što je dovoljan već jedan telefonski poziv na broj 060 9000.

Pogledaj i ovo Petar Grašo velika promjena Petar Grašo presretan je zbog prilike koju je dobio: ''Publika nedostaje, bit će to pravi vremeplov, ali nadamo se da će uskoro biti drugačije''

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom, ovogodišnji koncert bit će održan u nešto drugačijem izdanju, a na njemu će nastupiti velike glazbene zvijezde Severina i Petar Grašo, koji također poziva sve građane da nazovu broj 060 9000 i pridruže se ovoj hvalevrijednoj akciji.

Koncert će biti održan u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, a moći ćemo ga pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNVENIK.hr.

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije "Želim život", kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5,00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju.

Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

"Unatoč teškoj godini i okolnostima i ove godine slavimo život uz male ekrane iz topline svoga doma jer Anin vapaj i želja za životom nikada nisu imali više smisla nego danas, kada je želja za zdravljem i životom kakav smo poznavali želja svih nas. Zahvaljujemo svim zdravstvenim radnicima, spremačicama, medicinskim sestrama, liječnicima koji danonoćno bdiju nad ljudskim životima. Čuvajmo zdravlje jedni drugih, cijenimo život i ponovno pokažimo veliko hrvatsko srce", poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene