Pravi avanturist

Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' poslije tri godine posjetio je svoju rodnu zemlju pa podijelio uspomene na djetinjstvo: ''Ponekad bih se osjećao da prkosim samoj smrti''

Pedro Soltz - 3 Pedro Soltz - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz - 2 Pedro Soltz - 1 Pedro Soltz - 5 Pedro Soltz - 6 Pedro Soltz - 7 Pedro Soltz - 4 Pedro Soltz Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 3 +19 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 5 Galerija

Pedro Soltz nakon tri godine, otputovao je u Brazil i posjetio svoj dom, a na Instagramu svakodnevno dijeli i što tamo radi.

Najpoznatiji hrvatski zet i pobjednik showa ''Ples sa zvijezdama'', Pedro Soltz javio se iz svoje rodne zemlje.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz "Ljepota života" Najpoznatiji hrvatski zet rastopio sve od slatkoće fotografijom koju je objavio: "Ma daaaaj, je li realna?"

Naime, otputovao je u Brazil, a od tamo svakodnevno dijeli fotografije sa različitih mjesta.

Sada je ispod fotografije na kojoj pozira s pogledom na planine, svojim pratiteljima odlučio ispričati kakav je bio u djetinjstvu, te im poručio da ne dozvole da im život prođe bez iskustava i avantura.

"Kao dijete definitivno sam puno riskirao. Ne zato što sam bio nepromišljen, već zato što bi bilo što drugo bilo dosadno. Bacao bih se sa stvari, puzao ispod predmeta, izazivao drugu djecu, trčao, vozio bicikl, plivao. Ponekad bih osjećao da čak prkosim samoj smrti", započeo je pa dodao:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

"Pokušati nešto teško i malo vjerojatno bio je jedini način da se živi. Mislio sam da ako radiš nešto sigurno, nešto što već znaš da se može napraviti, gubiš vrijeme. Bilo mi je uznemirujuće što neki ljudi mojih godina mogu samo stajati, disati i treptati, puštajući da im život samo prolazi – kako su se mogli oduprijeti porivu da istrče van, da istražuju različite stvari, da rade nešto novo i preuzimaju nove rizike? Što im je prolazilo kroz glavu?".

"Ovo si zaista divno napisao", poručio mu je jedan pratitelj ispod objave.

Inače, Pedro je prije tjedan dana otputovao u Brazil, a onda je na Instagram profilu pokazao kako tamo vozi bicikl, vježba, ide na bazene, te razne druge aktivnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Čini se kako za njega nema odmora, te zaista uživa u svakom trenutku provedenom tamo. 

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli - 2 Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli - 5 +18 Nevena Rendeli - 3 Celebrity Nevena Rendeli i suprug završili s ozbiljnim poteškoćama u afričkoj džungli: ''Ova priča mogla bi se nazvati - kako preživjeti''

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i majka Ana +26 Severina Celebrity Sevka pozirala i istaknula svoje vitke noge, no jedan je pratitelj primijetio nešto drugo: ''Malo su isfušarili...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene