Nije uspio!

Holivudski glumac stigao u Dubrovnik, pokušao se sakriti ispod šilterice dok je šetao gradom!

Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Galerija

Holivudski miljenik Owen Wilson snima film u Hrvatskoj, a prošetao se i Stradunom. Pokušao se sakriti, no nije mu uspjelo.

Holivudski glumac Owen Wilson snimljen je u šetnji dubrovačkim Stradunom nakon kišnoga dana. 

Pogledaj i ovo Salma Hayek Zna kako se to radi Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

Wilson se od znatižljenika pokušao sakriti tamnom šiltericom koja mu je skrivala lice, a kroz gomile turista provlačio se pognute glave ne bi li što neprimjetnije prošao kroz grad. 

Ipak, objektivima fotoaparata nije uspio pobjeći. 

Wilson se trenutačno nalazi u Hrvatskoj zbog snimanja filma "Bliss", u kojem glumi sa Salmom Hayek. Filmski set prvo je bio stacioniran u Splitu, a sada se preselio na sami jug Hrvatske. 

Salmi je ovo drugi posjet Lijepoj Našoj. U proljeće je boravila u Istri i Zagrebu, također zbog snimanja filma, tog puta s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacsksonom. Lijepa glumica svojom najnovijom objavom na Instagramu dala je do znanja koliko joj je naša zemlja prirasla srcu pa je poručila "Volim te, Hrvatska".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica Bielik (Foto: Instagram) Veronica Bielik (Foto: Instagram) Veronica Bielik (Foto: Instagram) Veronica Bielik (Foto: Instagram) +9 Veronica Bielik (Foto: Instagram) Celebrity Instagram senzacija bujnih oblina i minijaturnog struka oduševila vrućim fotkama iz Hrvatske

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene