Osvojile šarmom

VIDEO Osvojile su nas kao heroine u TV serijama - Upoznajte njihova prava lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi obožavatelji ne skrivaju činjenicu da su ove ljepotice upravo razlog zašto gledaju TV serije. E pa mi smo pobrojali najseksi među njima!

Napeta radnja, scenografija, zvučni efekti ili pak nevjerojatne lokacije elementi su koji čine neku seriju zanimljivom, no ključan element su dakako i glumice. Naime, neke od omiljenih serija gledane su upravo zbog ljepotica koje se u njima pojavljuju.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco - 1 Mnoge će vas iznenaditi! Navikli smo ih vidjeti s tonom šminke i sređene, a evo kako neke od najvećih svjetskih zvijezda izgledaju potpuno prirodne!

VIDEO 12 minuta izbačenog materijala iz posljednje sezone 'Seks i grada'

Kultna serija X-Files vraća se na male ekrane u originalnoj postavi

 

Lauren Cohan

Ova se ljepotica proslavila ulogom u seriji 'The Walking Dead' koja je trenutno jedna od najgledanijih u svijetu. Lijepa brineta porijeklom je iz Engleske, ali rođena je u Americi gdje je izgradila svoju karijeru.

 

A photo posted by Lauren Cohan (@laurencohan) on

Ova 23-godišnjakinja svjetsku je slavu stekla tek nakon pojavljivanja u spomenutoj seriji iako ju neki pamte i po ulogama u seriji 'Vampirski dnevnici'. Glumom se počela baviti 2005. godine, a prije toga diplomirala je dramu i englesku književnost na sveučilištu u Winchesteru.

 

Maggie Siff

Maggie je oduševila ulogom doktorice Tare Knowles u seriji 'Sinovi anarhije'. Iako je serija završila krajem prošle godine i dalje se nalazi na vrhu po popularnosti. Dok ženska populacija obožava seriju zbog muškog dijela glumaca, muškarci u seriji uživaju upravo zbog zavodljive Maggie.

Za ovim slavnim ljepoticama muškarci se NE okreću

Uz 'Sinove anarhije' proslavila se ulogom u seriji 'Momci s Madisona' u kojoj je glumila Rachel. Iako ima brdo fanova, ona živi povučenim životom te se trudi identitet svog muža Paula Ratliff a i obitelji sakriti od novinara.

 

Kaley Cuoco

Lijepa Kaley obilježila je seriju 'Teorija velikog praska'. Simpatična je plavuša uljepšala život četvorici štrebera iz zgrade, a mnogi je vole upravo zato što je i u privatnome životu vrcakava i zabavna baš kao lik Penny kojeg tumači u seriji. Inače uživa u zdravom životu, bavi se jogom, bori se za prava životinja te ima dva psa koja obožava.

 

A photo posted by @normancook on

Iako za njom uzdišu muškarci diljem svijeta, njezino srce pripada samo jednome. Početkom prošle godine udala se za tenisača Ryana Sweetinga.

 

Natalie Dormer

Natalie je u ulozi Margaery Tyrell u seriji 'Igra prijestolja' jednostavno oduševila publiku diljem svijeta. Seksi Britanka osvojila je svojim prodornim i zavodljivim pogledom, pomalo drskim stavom i bezobraznim osmijehom.

 

A photo posted by Natalie Dormer (@natalie.dormer) on

Prije serije koja je rađena po knjizi R. R. Martina ova se ljepotica proslavila ulogom Anne Boleyn u kontroverznoj seriji 'The Tudors'.Poznata je kao velika zaljubljenica u sport, a najviše uživa igrajući poker. I ona spada na listu žena za kojom muškarci luduju, ali Anthony Byrne ime je muškarca koji jeosvojio njezino srce.

 

Emilia Clarke

Isto kao i njezina kolegica Natalie, Emilia se također proslavila ulogom u seriji 'Igre prijestolja'. Slavna Khaleesi svojom je odlučnošću i ženskim šarmom jedan od razloga zašto mnogi dodatno uživaju u spomenutoj seriji. 

Iako su je mediji mnogo puta povezivali s kolegom sa seta Kitom Haringtonom, ona to nikada nije potvrdila. Bila je godinu dana u vezi sa Sethom MacFarlanenom, no oni su prekidnuli 2013. godine. Nakon toga nije poznat njezin status veze, ali jedno je sigurno – udvarača joj ne manjka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene