Samo prijatelji ili?

Škakljiva tema: Priča o posebnom odnosu princeze Diane i slavnog rokera dosad nije bila poznata javnosti

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Bryan Adams (Foto: Getty Images) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Bryan Adams i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Bryan Adams (Foto: Getty Images) Galerija

Prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji Bryan Adams progovorio je o glasinama o romantičnoj vezi s princezom Dianom.

O ljubavnom životu princeze Diane, odnosu s princom Charlesom i Dodijem Al-Fayedom znamo gotovo sve. No priča o posebnom odnosu s kanadskim rokerom Bryanom Adamsom dosad nije bila poznata široj javnosti.

Pogledaj i ovo Bryan Adams i princeza Diana evo što je bilo... Bryan Adams otkrio istinu o navodnoj aferi s princezom Dianom, pokušao ju je i spasiti: "Nadrealno je razmišljati o tome"

Prilikom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" Andyja Cohena, Bryan Adams progovorio je o odnosu s pokojnom princezom i izjavio kako su bili jako dobri prijatelji. Na škakljivo pitanje, je li to bilo prijateljstvo s povlasticama ili ne, pjevač nije htio odgovoriti.

Bryan Adams (Foto: Getty Images) Bryan Adams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

“Mnogo je glasina da ste ti i princeza Diana bili jednom u romantičnoj vezi. Njezin batler je rekao kako ste poskrivećki ulazili u Kensingtonsku palaču. Kako biste opisali tu vašu vezu?“, upitao je Cohen Adamsa.

“Veliki prijatelji. Nisam se nikad poskrivećki šuljao, samo bih se pojavio. Ona je jednostavno bila... Ma bili smo jako dobri prijatelji.“, prisjetio se Adam. 

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Je li u cijeloj priči bilo nešto više ili ne, zna samo Bryan, no u svakom slučaju princeza Diana mu je ostala u najljepšem sjećanju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene