hakeri napadaju

Tko bi rekao da ćemo vidjeti i NJIHOVE gole fotografije?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još se nismo oporavili od posljednjeg skandala s ukradenim fotografijama Jennifer Lawrence, a već se dogodio novi!

Nove fotografije razgolićenih zvijezda, primjerice Kim Kardashian, kružile su u subotu društvenim mrežama, nekoliko tjedana nakon prvog većeg curenja intimnih fotografija američkih zvijezda, po američkim medijima, piše Gossip Cop.

Pogledaj i ovo Ashley Olsen i Louis Eisner - 1 Svašta im se dogodilo Bile su omiljene slatkice s malih ekrana, ali njihove pojave u posljednje vrijeme izazivaju samo zabrinutost i čuđenje

Fotografije zvijezda, između ostalih glumice Vanesse Hudgens i američke nogometašice Hope Sole, pojavile su se nakratko na stranicama 4chan i Reddit prije nego su uklonjene, izvijestio je TMZ, američka web stranica posvećena zvijezdama.

Novi skandal! Ukradene obnažene fotografije Kim Kardashian!

Portal BuzzFeed objavio je da su osobne video-snimke i fotografije glumica Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Hayden Panettiere i Leelee Sobieski također stavljene on line, piše Gossip Cop.

Velik broj intimnih fotografija razgolićenih zvijezda objavljen je na internetu nakon što je provaljeno u njihove osobne račune Icloud, službe za pohranjivanje on line sadržaja Applea.

Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence, manekenka Kate Upton i glazbenica Avril Lavigne neke su od žrtava te prve krađe podataka.

(HIna)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene