''Boginja!''

Nives u sićušnom bikiniju istaknula raskošno poprsje, a zbog ove fotografije usporedili su je s jednim likom iz crtanog filma

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 1 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 +24 Nives Celzijus - 7 Galerija

Nives Celzijus sklona je obljavljivanju vrućih fotografija, no zbog ove fotografije kolege i pratitelji usporedili su je s jednim likom iz crtića.

Nives Celzijus pohvalila se pratiteljima kako je ona svoju sezonu kupanja otvorila.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 3 Sitno odbrojava Trudna Sonja Kovač požalila se na tegobe koje ju muče u zadnjim danima prije poroda: ''Kad me uhvate, au...''

Pozirala je na plaži u minijaturnom bijelom badiću koji je svu pažnju usmjerio na njezino raskošno poprsje, a čini se i kako ga je Nives jedva ugurala u gornji dio.

Do izražaja je došla i njezina bujna stražnjica, ali i prezgodne noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Sonja Kovač i Goran Belošević usporedili su je s likom Male sirene iz bajki i crtića.

Žanamari Perčić, Ecija Belošević i Ela Jerković uputile su joj niz emotikona gorućih vatrica.

"Bolja od pola mladih cura", "Ono kad svaki zalogaj ode di treba", "Wow", "Boginja", "Bombetina", nizalo se u komentarima.

Inače, Nives je već prije u svojem vrtu i na terasi već otvorila i sezonu sunčanja, pa susjedi mogu uživati i u pogledu na njezino tijelo u badiću.

Obožavatelji su je imali priliku gledati i u seriji "Kumovi", gdje je kao fatalna Iris unijela nemir u Zaglave.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 5 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 1 +15 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 2 Celebrity Andrej Kramarić podijelio je rijetku fotografiju s prekrasnom suprugom Mijom, a pratitelje je posebno zanimala jedna informacija!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 +30 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Bujne grudi Karleuša je prekrila samo rukom, ali toples izdanje i golišave prizore zasjenio je ogromni dodatak na ruci!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene