Zgodne dame

Nina Badrić snimila selfie sa sestrom, no on nije nadmašio seksi fotku lijepe Sunčice koju je objavila 2018.

Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić danas je izazvala opće oduševljenje na Instagramu selfiejem sa sestrom Sunčicom.

Ovo nije prvi put da je poznata domaća pjevačica objavila fotografiju svoje sestre Sunčice.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Nina Badrić danas je izazvala opće oduševljenje na Instagramu selfiejem sa sestrom Sunčicom i nećakom u potpuno prirodnim izdanjima s plaže.

"Prgava familija", napisala je Nina pored fotografije, a svu pažnju ukrala je jednako atraktivna Sunčica koja svoje društvene profile marljivo skriva od očiju znatiželjne javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Moj najveći blagoslov i sreća!!! Volim ovo dvoje najviše na svijetu", komentirala je obiteljsku fotografiju Sunčića, a na račun izgleda sestre Badrić dobile su same pohvale. "Kao da gledam dvije Nine", poručio je jedan obožavatelj, dok im je Viktorija Đonlić-Rađa poručila kako su jako lijepi.

"Moja sreća, ljubav, radost moja obitelj... Zahvalna sam Bogu što si baš ti moja sestra. Što si moje toplo rame, snaga, utjeha, smijeh, sestra i prijatelj zauvijek. Sretan ti rođendan, ljubavi moja uz pjesmu: Ne možeee nam nitko ništaaaa, jači smo od sudbineeeee", čestitala je Nina sestri rođendan u rujnu 2018. godine objavivši njezinu seksi fotku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Inače, Sunčica je na Nininim glazbenim počecima bila njezina menadžerica te se kasnije i sama poželjela okušati u ulozi pjevačice, no obiteljske planove je stavila ispred onih pjevačkih. Postoji i još jedna sestra Badrić, a njezino ime je Dijana.

Sunčica sa sinom Marcom živi u Italiji, no svaki slobodni trenutak sestre Badrić obožavaju provesti zajedno. A na druženjima je gotovo uvijek s njima i Marco koji ih itekako zna zabaviti.

Zgodne sestre, nema što! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene