svi joj čestitali

Članica popularne grupe tajila da je trudna svih 9 mjeseci pa objavila sliku kćerkice i sina kojeg ima sa slavnim rokerom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Appleton otkrila je kako je rodila kćer Skipper prije nekoliko dana.

Pjevačica Nicole Appleton je na svom profilu na Instagramu otkrila kako je drugi put postala majka. 45-godišnja članica grupe All Saints rodila je kći Skipper 12. ožujka, no nekoliko dana je vijest držala u tajnosti.

Sina Genea Nicole je dobila u braku s bivšim suprugom Liamom Gallagherom, a kći je dobila s trenutačnim dečkom Stephenom Hainesom. Brojne kolege pjevačici su čestitale putem poruka na Instagramu, a svi su se složili kako je djevojčica preslatka.

Nicole je skrivala i trudnoću te je istaknula kako joj je to bilo jako teško čitavih devet mjeseci. Sa Stephenom je u vezi od 2018. godine, a od bivšeg supruga rastala se 2013. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After hiding my pregnancy for the last 9 months...which was SOOOOO difficult & keeping her a secret from all my friends...I can finally announce our incredible news!!..Our little girl ‘Skipper Hudson Haines’ has arrived Stephen & Gene are besotted!!! I’m SOOO HAPPY!! ❤️❤️

A post shared by Nicole Appleton (@ruby1kid) on

Član kultnog benda Oasis i pjevačica grupe All Saints u braku su bili od 2008. godine, a nakon rastave je Nicole otkrila kako je Liam dobio dijete s američkom novinarkom Lizom Ghorbani, zbog čega su se i rastali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) +0 Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Potres Darijo Srna kilometrima udaljen, ali srcem ne: Njegova poruka odjeknula među fanovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene