Ženu nema, ali...

Izjava koja je poslije zanimljive izvedbe ostavila žiri u čudu: ''Ja sam u braku s Isusom Kristom''

Živko Gašpar (Foto: Nova TV) Živko Gašpar (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Živko Gašpar (Foto: NOVA TV) Živko Gašpar (Foto: NOVA TV) Pjevač Živko Gašpar (Foto: Dnevnik.hr) Živko Gašpar (Foto: Nova TV) Živko Gašpar (Foto: Nova TV) Živko Gašpar (Foto: Nova TV) +0 Živko Gašpar (Foto: Nova TV) Galerija

Živko Gašpar u prvoj audicijskoj emisiji sedme sezone showa Supertalent predstavio se kao glazbenik i podijelio svoju životnu priču.

U nedjelju je prikazana prva audicijska emisija sedme sezone omiljenog showa Supertalent. Imali smo tako priliku vidjeti devet zanimljivih kandidata. 

Pogledaj i ovo Marko Antolković - 1 Niže uspjeh za uspjehom! Od ulice preko Supertalenta do velikog uspjeha: Ovaj mladić prije tri godine osvojio je srca publike, a sad živi svoje najljepše dane!

Stella Scholaja osvojila je srca publike svojom pozitivnom energijom i talentom, a Marko Antolković žiri je toliko oduševio da mu je Martina stisnula zlatni gumb i poslala ga direktno u finale. 

Međutim, bilo je i onih koji su publiku dobro zabavili, ali nisu pokazali dovoljan talent pa ih nećemo gledati u daljnjem natjecanju. 

Jedan je od njih i Živko Gašpar. Taj kandidat obožava pjevati. Na početku nastupa malo ga je primila trema, ali je pjesmu koju je odabrao uspio otpjevati svim srcem. Dao je sve od sebe i imao podršku i publike i žirija, koji su zbog njega čak i na noge ustali. Nije prošao dalje, ali publika mu je svejedno skandirala.

''Stvarno ste se uživjeli, ali meni je stvarno žao što vam Bog još i sluh nije dao. Uz sve poštovanje što ste došli i tu silnu volju, pjevati ne znate'', Maja je vedro komentirala njegov nastup. Osim nastupom, Živko je sve prisutne iznenadio i jednom izjavom.

''Ja sam u braku s Isusom Kristom'', odgovorio je na Majino pitanje ima li ženu, na što je Davor Bilman dodao da su čudni putevi Gospodnji, pa je siguran da će i Živko doći do srca onih do kojih treba. Martina nije skrivala svoje zgražanje.

''Osupnuta sam, tužna sam, zgrožena, no najviše me zgrozila reakcija publike jer niste daleko od ovoga svojim reakcijama. Toliko od mene'', zaključila je Martina, ali Janko misli drukčije pa je on izjavio da je Živko njega baš usrećio. Živko nije prošao.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene