baš blista!

Naomi Campbell i u 54. godini izgledom može parirati svojim duplo mlađim kolegicama, u kratkoj, zlatnoj haljinici oduzima dah!

Naomi Campbell - 1 Naomi Campbell - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell - 2 Naomi Campbell - 3 Naomi Campbell - 4 Naomi Campbell - 5 Naomi Campbell - 6 Naomi Campbell - 7 Naomi Campbell - 8 Naomi Campbell Naomi Campbell - 1 Naomi Campbell - 4 +10 Naomi Campbell Galerija

Naomi Campbell prošetala je modnom pistom na tjednu mode u New Yorku, a kratka zlatna haljina istaknula je zgodne duge noge.

Manekenka Naomi Campbell odjenula je kratku zlatnu haljinu koja se protezala oko vrata, a u prvi plan stavila je njezine vitke noge. 

Svoju dugu crnu kosu je raspustila, a na upečatljivu opravicu kombinirala je zlatne štikle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Na svojim Instagram pričama podijelila je videozapis s "Victoria's Secret" profila u kojem je pokazala svoju vitku figuru u crnom donjem rublju iz najnovije kolekcije "The Icon".

"To je žena koja zna što želi, voli ono što radi i samo nastavlja kršiti pravila i postavljati visoke standarde", oglasili su se iz modne kuće.

Naomi je prije tri mjeseca dobila drugo dijete. Prvo dijete, točnije kćericu dobila je u svibnju 2021. godine. 

Manekenka svoju privatnost inače čuva dalje od očiju javnosti, a pogotovo kada je riječ o kćeri, kojoj dosad još nije otkrila ni ime.

Ponekad se njezinom preslatkom fotografijom pohvali na društvenim mrežama, a pratitelji silno žele znati njezino ime.

S kćeri je pozirala i za britanski Vogue, a evo što je o njoj tada rekla.

''Ona je dobra djevojčica. Dobro spava, gotovo da i ne plače i jako je aktivna. Puno se smije. Samo čekam da počne govoriti'', ispričala je Naomi.

Tko je otac djeteta, ne zna se, ali poznato je da se tijekom mjeseci oko začeća Naomi zabavljala s reperom Skepptom i s mlađahnim bivšim članom benda One Direction Liamom Payneom. Ali manekenka o tome mudro šuti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 7 Eva Longoria - 6 +25 Eva Longoria - 5 Celebrity Zgodna glumica sinčića je rodila s 43 godine, a linija koju je nakon toga uspjela stesati posramila bi i upola mlađe!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović - 2 Vanja Halilović - 4 Vanja Halilović - 7 Vanja Halilović - 8 +20 Vanja Halilović - 5 Celebrity Prelijepa hrvatska voditeljica još se davnih dana oprostila od malih ekrana, ali novim fotografijama pokazala je da se gotovo ništa nije promijenila!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene