"Zaboravili smo vam reći"

Supruga omiljenog Čombe skinula se u badić pa sve iznenadila, u simpatičnom videu otkrili su sve detalje vijesti koju su vješto tajili!

Marija Omaljev Marija Omaljev Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić - 4 Miraj Grbić - 1 +3 Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić otkrili su da čekaju drugo dijete, a sretnu vijest uspjeli su dugo sakriti od javnosti.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, kojeg gledatelji pamte kao omiljenog Čombeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga, također glumica, Marija Omaljev Grbić čekaju svoje drugo dijete.

Sretnu vijest uspjeli su dugo skrivati od javnosti, a Marija ju je potvrdila na Instagramu, gdje je u badiću pokazala poveći trudnički trbuh.

"Hej, zaboravili smo vam reći", napisala je u opisu fotografija, a u komentarima je dobila brojne čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mara Omaljev (@maraomaljev)

Miraj je na svojem profilu na Instagramu objavio i simpatični video u kojem su otkrili spol bebe.

"Billie će ove godine postati starija sestra. Ovaj video snimili smo prije nekoliko mjeseci i došlo je vrijeme da ga podijelimo. S jednim smo izludili, s dvoje neka nam je Bog na pomoći", napisao je Miraj uz video u kojem su objavili da će dobiti sina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Miraj i Marija su 2013. godine iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner In Magazin: Ana Rucner - 5 +23 In Magazin: Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner u bikiniju predstavila veliku promjenu koju su obožavatelji dočekali s oduševljenjem: "Pravi komad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene