Oduševila fanove

Slavna 43-godišnja glumica pokazala kako izgleda u trećoj trudnoći s 26 kilograma viška

Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) +0 Mila Jovovich (Foto: Getty Images) Galerija

Milla Jovovich trenutno čeka treće dijete, no rijetko dijeli fotografije iz ove trudnoće čini se zbog nakupljenih kilograma.

43-godišnja glumica Milla Jovovich trenutačno je u slatkom iščekivanju trećeg djeteta.

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Čestitamo! Za trudnoću ruske ljepotice nitko nije znao, no njezin suprug sada je potvrdio rođenje trećeg djeteta

Od porođaja ju dijeli nešto više od dva mjeseca, no glumica srpskog podrijetla dosad nije objavljivala fotografije iz ove trudnoće.

To je tek učinila početkom kolovoza kako bi s obožavateljima podijelila sretne vijesti te sada kako bi se požalila na nakupljene kilograme, iako je presretna zbog trudnoće.

"Još me 9 tjedana dijeli do porođaja te mi je sve teže obavljati svakodnevne obveze, no jako sam sretna što je s bebom sve u najboljem redu. Dosad sam dobila otprilike jednak broj kilograma kao u ostalim trudnoćama, no ovaj put sam do plus 23 kilograma dogurala nešto brže nego inače. Ovaj put ipak nisam vježbala jer sam paranoična i jako pazim da ne ugrozim bebu te da se ne izložim riziku od pobačaja. Ipak, ova trudnoća ima prednosti jer ponovno imam grudi, što je odlično za ženu koja je uvijek bila ravna kao daska, pa uživam u trenutku", našalila se glumica na kraju svog malog trudničkog dnevnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Nakon dva propala braka, pravim imenom Milica Bogdanovna Jovovich, sreću je pronašla s piscem i redateljem Paulom W. S. Andersonom, s kojim se vjenčala 2009. godine.

Par se sreo 2002. godine na setu filma "Resident Evil", a već sljedeće godine Anderson je kleknuo. Ipak, par je imao zaruke s prekidima sve do 2007. godine, no tada se sve promijenilo.

Krajem iste godine stigla je kći Ever Gabo, a 2015. godine stigao je i sin Dashiel Edan. Par ponovno očekuje djevojčicu koja stiže u veljači.

Paranoja poznate glumice oko pobačaja sasvim je opravdana, s obzirom na to da je dvije godine prije treće trudnoće imala spontani pobačaj. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +2 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Celebrity Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene