Rock kraljica

Strogi redatelj - slavnoj glumici zabranio da razgovara sa svojom kćerkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimanje nije moglo početi sve dok glavna zvijezda filma nije naučila svirati gitaru.

Film 'Rock Kraljica' u domaćim se kinima počinje prikazivati 3. rujna. Film u kojem glavnu ulogu tumači fantastična Meryl Streep kritičari su već zasipali hvalospjevima, ali kad je Streep u pitanju to nije ništa čudno.

Pogledaj i ovo Meryl Streep i Don Gummer nakon 45 godina braka Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

Jednom davno odrekla se svega kako bi ostvarila slavu

Ipak uz ovaj su film vezane neke zaniljivosti. Redatelj filma Jonathan Demme bio je vrlo strog u nekim stvarima. Kako uz Meryl Streep u filmu glumi i njena prava kći Mamie Gummer i to njenu kći, redatelj im je zabranio svu komunikaciju na setu jer je želio da cijelo vrijeme ostanu u svojim likovima. Uz Meryl se u filmu se pojavljuje i Rick Springfield zvijezda 80-tih.

U filmu 'Rock Kraljica' ispunjenom glazbom i nastupima uživo (snimanje filma bilo je odgođeno dok Meryl Streep nije naučila svirati gitaru, a također je upravo ona ta koja sama izvodi sve pjesme u filmu) Streep glumi Ricki – gitaristicu heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi. Međutim, sada je primorana vratiti se kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji, a to će biti gotovo nemoguć zadatak, jer ju vlastita djeca praktički uopće ne poznaju...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene