Svijet čeka bebu

Meghan Markle zbog komplikacija će morati inducirati porod?

Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle zbog trudnoće u zrelijim godinama mogla bi imati inducirani porod.

Svijet svakog časa iščekuje dolazak na svijet još jedne kraljevske bebe.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

I dok kladionice trljaju ruke, obožavatelji kipe od nestrpljenja, a svijet s pozornošću prati svaki znak da je beba na putu – proširile su se i neke ne tako sjajne vijesti. 

Zbog toga što je Meghan Markle ovo prva trudnoća, a sama vojvotkinja u dobi od 37 godina, liječnici strahuju kako će pri porođaju doći do komplikacija, zbog čega će svi Meghanini planovi da rodi kod kuće, u prirodnom okruženju i bez lijekova – pasti u vodu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan showing her baby bump at the British Fashion Awards 😍 @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Naime, Meghan bi navodno trebala proći kroz inducirani porođaj, i to u bolnici. Iako novopečena vojvotkinja očajnički želi prkositi ustaljenim kraljevskim pravilima i stoga želi imati prirodan porođaj u intimi svog doma, čini se da to njezine godine neće dopustiti.

S obzirom na to da Meghan još nije rodila, a vrlo je vjerojatno da je njezin prvi termin već prošao, liječnici su postrožili mjere opreza. Porođaj se može inducirati sedam do deset dana nakon termina porođaja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan Markle and Prince Harry’s visit to the Natural History Museum in London yesterday @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Budući da vojvotkinja ima 37 godina, njezina se trudnoća svrstava u kategoriju onih koje imaju povećan rizik od komplikacija. Kako se radi o prvom djetetu princa Harryja, logično je da će kraljevska obitelj učiniti sve kako bi zaštitila zdravlje tog djeteta, pa čak i prkoseći uvijek tvrdoglavoj Meghan. 

"Nakon induciranja postoji više razloga da se medicinski intervenira u sam porođaj, pa porod kod kuće nije preporučljiv", rekla je jedna liječnica.

Iako inducirani porođaji nisu nikakva rijetkost, pa ih tako doživi svaka peta žena u Velikoj Britaniji, Meghan je navodno jako nervozna zbog mogućnosti da će morati roditi na "umjetan način" ili putem carskog reza. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Profimedia) \ Igra prijestolja (Foto: Profimedia) +5 Jerome Flynn bio je u vezi s Lenom Headey (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene