ljubav cvjeta!

Mate Rimac povijesni trenutak svoje karijere obilježio nježnom fotkom s najvažnijom ženom u svom životu

Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Mate Rimac je nakon vijesti da su njegova kompanija i Bugatti udružili snage na Facebooku objavio fotku sa svojom suprugom, a komentirao je i poslovni uspijeh.

Vijest da su Mate Rimac i Bugatti udružili snage odjeknula je ovih dana u Hrvatskoj, ali i šire i tema je o to kojoj se ne prestaje pričati. I dok mediji, ali i mnogi korisnici društvenih mreža ne prestaju brujati o našem uspješnom poduzetniku, i on sam se oglasio na Facebooku.

Pogledaj i ovo showbuzz divna objava Marija Husar Rimac podijelila fotku s Matom Rimcem i njegovom suprugom, otkrila kada je nastala, a oglasila se i poduzetnikova majka

Promijenio je profilnu fotografiju te je stavio onu na kojoj ljubi svoju suprugu Katarinu Lovrić. U kratkom vremenu dobio je preko dvije tisuće lajkova na fotku, a mnogi pratitelji komentirali su mu kako su prelijep par.

Na Facebooku je još ranije sam Rimac komentirao kako je nevjerojatno imati velike kompanije za partnere. "Sve to bi bilo nemoguće bez najbolje ekipe na svijetu koja se toliko trudila da dođemo tu gdje jesmo. Također, hvala mojoj Katarini i obitelji koji su uvijek tu za mene, navijaju i podržavaju me. A tek smo počeli", napisao je između ostalog Rimac na svom profilu na Facebooku.

Mate Rimac i njegova Katarina sudbonosno da izrekli su u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno od najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila, a mladenka je blistala u vjenčanici neobična kroja. Vjenčali su se u tajnosti nakon više od šest godina veze.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Celebrity Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene