''Vidi se svjetlo na kraju tunela!''

Nadmašila je svoja očekivanja, a sada najavljuje pravu borbu: "Konkurencija je jaka, moram priznati. Lora i Matea izvrsne su kuharice!''

Maja Šabić, MasterChef - 33 Maja Šabić, MasterChef - 33 Nova TV 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 1 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 2 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 3 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 4 Maja Šabić, MasterChef - 1 Maja Šabić, MasterChef - 2 Maja Šabić, MasterChef - 3 Maja Šabić, MasterChef - 4 Maja Šabić, MasterChef - 5 Maja Šabić, MasterChef - 6 +24 Maja Šabić, MasterChef - 7 Galerija

Uoči završetka showa MasterChef polufinalistica Maja Šabić otkrila nam je kakva je atmosfera u kući, što misli o svojoj konkurenciji i kakvi su joj planovi za dalje.

Maja Šabić jedna je od tri polufinalistice ovogodišnjeg MasterChefa, a uz nju su u showu ostale još Matea Alduk i Lora Cepetić.

Pogledaj i ovo Matea Alduk, MasterChef - 23 izmaklo joj finale MasterChef će pamtiti po lijepim trenucima s prijateljima koje je stekla u showu, no priznaje: "Nemoguće je sa svima biti u najboljim odnosima"

"Biti u top 3 najbolja kuhara amatera, malo je reći da je osjećaj odličan. Moram priznati da sam iznenadila i samu sebe. Nisam se nadala ni u najluđim snovima da bih mogla do polufinala. Mislim da smo sve tri zaslužile naći se u polufinalu ovogodišnjeg MasterChefa. Za sebe mogu reći da sam samo svojim radom i trudom dospjela tu gdje jesam", kazala je Maja za DNEVNIK.hr.

Svjesna je da joj je konkurencija jaka, no zbog nečega je posebno zadovoljna.

"Konkurencija je jaka, moram priznati. Lora i Matea izvrsne su kuharice, imaju puno znanja i mogu samo najaviti pravu borbu u polufinalu. Dokazale smo se tijekom showa i sve tri smo zasluženo u polufinalu. I jako mi je drago da su se ove godine žene iskazale i da ćemo imati novu MasterCheficu", ističe i dodaje: "Kao svoju prednost mogla bih izdvojiti smirenost u kuhinji, kod mene jednostavno nema mjesta tremi i panici."

Planovi za dalje, kaže, ne ovise joj o pobjedi u showu.

"Ja sam imala planove i prije MasterChefa, a to je otvaranje svoje slastičarne. Mogu reći da je meni MasterChef samo učvrstio te planove i sigurno je da ću ići u tom smjeru. Samo sam si potvrdila da je smjer koji sam si zacrtala dobar smjer", zadovoljna je Maja.

Otkrila nam je i kakva atmosfera vlada u kući sada kada ih je malo i kada se show približio kraju.

"Atmosfera u kući je odlična što se tiče nas tri, ali moram napomenuti da je jako čudno sada kada je kuća gotovo prazna. Malo sada žalimo za onim 'šušurom' kada nas je u kući bilo puno više. Dobra je stvar što sada ne čekamo red za tuširanje ili pranje rublja", kaže sa smiješkom.

Ipak, priznaje da su joj teško pali odlasci drugih kandidata, a posebice jednog.

"Svatko tko je izašao iz kuće sa sobom je odnio i dio atmosfere koja je bila u kući. Ja sam se nekako najviše zbližila sa Tihomirom pa bi se moglo reći da mi je njegov odlazak najteže pao. Ali isto tako znam da se show bliži kraju i da ćemo se svi mi koji smo si bili najbliži jako brzo naći vani", ističe.

Završetku showa veseli se iz više razloga.

"Show se opasno približio kraju, vidi se to svjetlo na kraju tunela. Lagala bih kad bih rekla da bih željela da traje još. Jako dugo smo već tu, više od dva mjeseca smo odvojeni od svojih obitelji, tako da jedva čekam da sve završi i da napokon odem doma svojim klincima. Oni mi najviše nedostaju i jedva ih čekam zagrliti i izljubiti. Cijelo ovo iskustvo je neusporedivo s bilo kojom drugom životnom situacijom, nije mi žao što sam se prijavila, ali sad bih ipak da što prije završi", kaže Maja, a spremna je i na sve što donosi povratak u stvarnost.

"Svjesna sam da će nas ljudi prepoznavati na ulici i spremna sam na to, barem mislim da sam spremna s obzirom na to da nikad prije nisam bila u sličnoj situaciji. Ali sve nosi svoje, pa tako i prijavljivanje u MasterChef. Znamo da taj hype neće trajati vječno, treba samo izgurati taj prvi val", smatra Maja.

U iščekivanju smo velikog finala MasterChefa, no već sada Nova TV najavljuje novu sezonu te poziva sve zainteresirane da se prijave u najkreativniji televizijski show. Čije su kuhače spremne za novu sezonu MasterChefa? Više informacija pročitaj na novatv.hr

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 1 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 2 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 3 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 4 +30 Matea Alduk, MasterChef - 1 Celebrity Ostvarilo joj se ono što je poželjela za finale MasterChefa, a sada kaže: "Naravno da je bila šala!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Kourtney Kardashian - 3 Kim i Kourtney Kardashian - 2 Obitelj Kardashian Kim Kardashian - 1 +20 Kim Kardashian - 5 Nekad i sad Evo kako su slavne sestre izgledale 90-ih, bez filtera i prije estetskih zahvata nije ih lako prepoznati: "Tko su ove žene?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene