duboki izrez na dekolteu

Televizijska legenda u 82. godini skinula se u badić za naslovnicu kultnog časopisa i tim se potezom upisala u povijest!

Martha Stewart Martha Stewart Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart Martha Stewart +0 Martha Stewart Galerija

Martha Stewart upisala se u povijest kao najstarija osoba koja je pozirala za naslovnicu časopisa Sports Illustrated Swimsuit.

Poduzetnica, spisateljica i televizijska zvijezda Martha Stewart, koja je uspješno unovčila kućanske poslove, nova je zvijezda naslovnice časopisa Sports Illustrated Swimsuit.

Time se Martha, koja će početkom kolovoza napuniti 82 godine, upisala u povijest kao najstarija žena na naslovnici tog čuvenog časopisa.

Martha je pozirala u bijelom kupaćem kostimu s dubokim izrezom na dekolteu, a izmijenila je još nekoliko badića za editorijal unutar časopisa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martha Stewart (@marthastewart)

"Kad sam čula da ću biti na naslovnici novog izdanja Sports Illustrated Swimsuit, pomislila sam da je to vrlo dobro i da ću biti najstarija osoba dosad na naslovnici tog časopisa. Ne razmišljam puno o svojim godinama i mislim da je ovo na neki način povijesno", izjavila je Martha u intervjuu za časopis.

"Godine ne bi trebale biti odlučujući faktor kada je riječ o prijateljstvu lii uspjehu, puno je važnije ljude prosuđivati na temelju onoga što rade, načina na koji razmišljaju i kako se ponašaju", dodala je.

Ispričala je da su je novinari časopisa kontaktirali u studenom 2022. godine i da je ispočetka bila zabrinuta, no ipak je pristala na snimanje te ga je odradila u siječnju 2023.

"Biti na naslovnici u mojim godinama je izazov. I mislim da sam ga ispunila", ponosno je izjavila Martha u emisiji Today.

Priznala je i da je posebno pazila na liniju prije snimanja redovito vježbajući pilates i izbjegavajući ugljikohidrate nekoliko mjeseci, a pomogla su joj i ohrabrivanja ljudi s kojima je radila.

Uz Stewart, novu naslovnicu časopisa Sports Illustrated Swimsuit krase i puno mlađe Megan Fox, Kim Petras te Brooks Nader, koje se često opisuje i kao najseksi žene svijeta.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 +21 Lana Klingor Mihić - 7 Celebrity Lana Klingor Mihić objavila video na koji svi plaču: ''Tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati''

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Lejdi Perković Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 +36 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Celebrity Evo kakva je bila prva reakcija vidno šokirane djevojke našeg mentora nakon što ju je on iznenada zaprosio u Plesu sa zvijezdama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene