bila je to prava gozba

Grubnić se pohvalio luksuznom večerom s unukom umirovljenog generala, a osim hrane svi su komentirali i njihove originalne outfite

Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 +20 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Galerija

Marko Grubnić na svom Instagramu pokazao je s kim i gdje je proveo subotu navečer, a sudeći po fotografijama raskoši nije nedostajalo.

Marko Grubnić rado svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkriva kako provodi dane, ali i svoje odjevne kombinacije koje su iz dana u dan sve originalnije. 

Sada se pohvalio nizom fotografija u kojima je pokazao kako je subotu navečer proveo u sushi restoranu, a društvo su mu pravili Momčilo Gurović i Lana Gadža-Čermak

Marko je za tu večer odjenuo crne kožne hlače, bijelu majicu i bijeli sako, dok je Momčilo imao crnu majicu i crne traperice. 

Lana je nosila svijetle traperice na koje je kombinirala rozi top s detaljima perja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Na Instagramu ga prati preko 72 tisuće pratitelja koji vjerno komentiraju njegove objave. 

Inače, Marko je nedavno privukao pozornost na zagrebačkim ulicama u bež trenirci na koju je kombinirao tamnozelenu majicu, a na nju je uskladio luksuzne smeđe-bež natikače i torbicu, dok je na licu imao crne sunčane naočale.

Osim što je zaslužan za svoje besprijekorne stajlinge, Grubnić je zaslužan i za stajlinge slavnih osoba, a tijekom godina stekao je zavidan broj klijenata, od kojih mu je svakako najvjernija pjevačica i prijateljica Maja Šuput.

Trenutačno u našem popularnom showu "Supertalent" odijeva sva četiri člana žirija Maju Šuput, Martinu Tomčić, Davora Bilmana i Fabijana Pavla Medvešeka, kao i voditeljski dvojac Igora Mešina i Franu Ridjana.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 7 +16 Natalie Imbruglia - 6 Nekad i sad S bujnih oblina pažnju na ovoj lijepoj ženi ukralo je nešto drugo, a evo što ona kaže u čemu je zapravo njezina tajna: "To je vjerojatno najbolje!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +28 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pohvalila se novim zanimanjem i prvom odrađenom gažom: ''To si učila ili samo pokušavaš?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene