pojačanje u obitelji

Naš poznati komičar i partnerica vješto su skrivali da im stiže prinova, a ona je sada u ležernoj šetnji pokazala i trbuščić

Mario Petreković Mario Petreković In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Petreković Galerija

Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger prošetali su zagrebačkom špicom, a ona je pokazala i trudnički trbuščić.

Komičar i voditelj Mario Petreković i Aleksandra Kramberger vikend su iskoristili za ležernju šetnju, a budno oko fotografa uhvatilo ih je u centru Zagreba. U šetnji su bili sa svojim psom, a Aleksandra je pokazala i trudnički trbuščić. Na pažnju fotografa nisu se obazirali, a sretni par zagrljeno je prošao zagrebačkom špicom.

Pogledaj i ovo Mario Petreković (Foto: Instagram) Objavio na svoj način Naš voditelj i komičar u jeku loših vijesti objavio jednu predivnu, čestitke mu pristižu sa svih strana!

Petreković je prije nekoliko tjedana u razgovoru za In Magazin otkrio da čeka drugo dijete sa svojom djevojkom Aleksandrom, što je par uspješno skrivao sve do kraja siječnja ove godine. "I drugo je na putu, još putuje, logičan slijed. Uvijek kažeš stat ću, pa neću, ne znam što će biti, ali u mojoj obitelji brat i ja. Nekako mi je to logičan slijed, ne može dijete bit samo, treba imat bracu i seku", zaključio je Mario.

A vijest o skorom dolasku brata ili sestre ipak je odlučio ne podijeliti s malenom Marlom.

"Neću joj govorit, pričali smo daj nešto bih ti rekao sjedni se. Prvo je sjela i onda sam razmislio i rekao - kak si ti, si ti ok? I rekla je da, no onda sam ipak odlučio da joj ne budem rekao, treba ju iznenadit", otkrio je za In Magazin.

Pobjednik jedne od sezona popularnog televizijskog showa Tvoje lice zvuči poznato s Aleksandrom je u vezi četiri godine, a kći Marla prava je zvijezda na njegovim društvenim mrežama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Izabela Vrtar (Foto: Instagram) +0 Izabela Vrtar (Foto: Instagram) Celebrity Kći našeg nikad prežaljenog glazbenika poslala snažnu poruku na 29. godišnjicu njegove smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene