"Uz poruku ljubavi i mira"

Kći našeg nikad prežaljenog glazbenika poslala snažnu poruku na 29. godišnjicu njegove smrti

Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Izabela Vrtar (Foto: Instagram) +0 Izabela Vrtar (Foto: Instagram) Galerija

Kći pjevača Tomislava Ivčića prisjetila se pokojnog oca na godišnjicu njegove smrti, a poslala je i snažnu poruku.

Kći pjevača Tomislava Ivčića, Izabela Vrtar, na Instagramu je objavila fotografiju u sjećanje na svog oca te je poslala moćnu poruku.

Pogledaj i ovo Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) obilježila važan datum Kći neprežaljenog glazbenika objavom dirnula njegove obožavatelje: "Legenda živi vječno"

"Tata, dugih 29 godina bez tebe... Uz poruku ljubavi i mira koju si prenio svijetu u ime svih nas, a koja nažalost odjekuje i danas #stopthewar", napisala je Izabela u opisu fotke svog oca na kojoj stoji natpis "Zaustavite rat u ime ljubavi".

Podsjetimo, Tomislav Ivčić je 4. ožujka 1993. godine poginuo u automobilskoj nesreći u Zagrebu jer je pokušao izbjeći pješakinju na kolniku te je prešao u suprotnu traku i frontalno se sudario s drugim automobilom. U nesreći je, osim njega i pješakinje, poginula i suvozačica iz drugog automobila. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Slavicu, kćeri Izabelu i Kristinu te sina Ivana.

Tomislav je tijekom bogate glazbene karijere napisao više od 200 pjesama te izdao 23 albuma. Među najpoznatijim pjesmama svakako su "Večeras je naša fešta", "Otrov s tvojih usana", "Tamo gdje sam rođen" i "Kalelarga", ali i "Stop the War in Croatia" koja je obišla cijeli svijet.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +0 Brittany Murphy (Foto: Instagram) Celebrity Misterioznu smrt slavne glumice komentirala je i svjetska pop-zvijezda, u jednom trenutku živjele su u istoj kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene