Ponovno se oglasila

Marijana Mikulić pokazala ružne poruke koje je dobila nakon priče o zdravlju svog sina koju je javno podijelila

Marijana Mikulić Marijana Mikulić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić +0 Objava Marijane Mikulić na Instagramu - 1 Galerija

Marijana Mikulić podijelila je s pratiteljima na Instagramu ružne poruke koje je dobila nakon objave o sinu Jakovu, a koje joj je uputila jedna od pratiteljica.

Naša glumica Marijana Mikulić odlučila je na svom Instagramu progovoriti o stanju svog 2,5-godišnjeg sina Jakova koji odbija komunicirati i uspostaviti bilo kakvu interakciju s ljudima te se ne odaziva na svoje ime.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

Sve je to opisala u opširnoj priči na Instagramu i objasnila kako smatra da mu hrvatsko zdravstvo u ovom trenutku ne može pomoći jer se na liječničke preglede čeka i po pola do čak godine dana te dodala kako se ne želi gurati preko reda i zauzimati termine djeci s ozbiljnijim poteškoćama.

Marijana je nakon toga dobila brojne savjete, preporuke i poruke podrške na kojima je zahvalila putem društvenih mreža, no otkrila je kako je dobila i poruke koje nisu bile napisane u prijateljskom tonu i podijelila ih s drugima da vide.

"Je l' te nije sram da zdravo dijete i na račun djece stavljaš sebe u novine. Terapiju ne čekaš godinu i pol. Čemu takve nebuloze, neka djeca su stvarno bolesna. I moji i mnogi išli su logopedu. Nisi ni prva ni zadnja, za ovo sve se zna kakav je problem u zdravstvu. Ima puno bolesnije djece koja čekaju. Tako da sam strpljivo dočekala svoj termin", napisala joj je jedna pratiteljica, a Marijana objavila na svom Instagram storyju i poručila joj da bi trebala pročitati njezinu objavu u cijelosti pa ju onda napadati, ali je kasnije to ipak uklonila.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +4 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Lucija Lugomer javno iskritizirala Natašu Janjić jer joj se nije svidio odgovor glumice na jedno pitanje njezinog pratitelja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene