rodila prije 8 mjeseci

Marija Selak Raspudić otkrila kako je vratila liniju nakon poroda: "Svi me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kila"

Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Goran Mehkek/Cropix 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić - 1 +0 Marija Selak Raspudić Galerija

Marija Selak Raspudić progovorila je o svojem intenzivnom tempu nakon rođenja drugog djeteta.

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić pred kraj siječnja zaključila je svoj rodiljni dopust i vratila se na posao nepunih šest mjeseci nakon rođenja sinčića Ilije.

Pogledaj i ovo Marija Selak Raspudić - 1 U sretnom iščekivanju Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

Sa suprugom i kolegom zastupnikom Ninom Raspudićem ima još i trogodišnju kćer Danicu, a uz saborske i majčinske obaveze Marija radi i kao izvanredna profesorica na zagrebačkom Filozofskom fakultetu te je voditeljica i jednog projekta na Oxfordu.

O svojem intenzivnom tempu sada je progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

"Pomirila sam se da je sada tako, što ću - nemam taj luksuz predaha. Kod mene je uvijek - goni dalje. Naravno, i Nino je tu, pomaže sve što treba, pa evo i sada dok mi razgovaramo, on čuva djecu. Ali ima tih nekih trenutaka... Evo, baš nedavno bio je jedan gadan dan; znači, cijelo jutro ja sam trčala, trčala, trčala, jedna obaveza, druga, treća... Napokon sam došla doma i mislim kako se moram malo odmoriti, a Nino, koji ih je cijelo to vrijeme čuvao, dočekao me na vratima i rekao kako nije sjeo satima i mora se odmoriti", ispričala je Marija, koja je brzo nakon poroda izgubila sve kilograme dobivene u trudnoći.

"Uglavnom ne spavam jer mali se budi svakih sat vremena pa dojim. I tako ukrug cijelu noć. Onda me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kilograma dobivenih u trudnoći. Nestali su zato što me 'taru'", objasnila je kroz smijeh.

Požalila se i kako trenutačno nema vremena za društveni život te da joj je vrhunac zabave san.

Podsjetimo, Marija i Nino Raspudić vjenčali su se u tajnosti, a upoznali su se u jednoj emisiji, nakon koje su zajedno krenuli u politiku. Prije toga oboje su imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist. Osim dvoje djece s Marijom, Nino ima i kćer iz prvog braka. 

Na prošlim parlamentarnim izborima zajedno su ušli u Sabor na listi Mosta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 2 Marko Cibocci Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 2 Zanimljivosti Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene