Nije bila zadovoljna?

Zvijezda "Larina izbora" razvodi se od holivudskog producenta nakon 6 godina braka?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Karan navodno razvodi se od Joela Lubina, s kojim je u braku dobila sina Marka.

Srpska glumica Marija Karan, koju su naši gledatelji imali priliku upoznati u seriji Nove TV "Larin izbor" u kojoj je glumila vatrenu djevojku Anastaziju, razvodi se od svog supruga, inače holivudskog agenta i producenta Joela Lubina, nakon šest godina braka.

Pogledaj i ovo Uma Thurman (FOTO: Getty) Životna priča Glumački talent donio joj je slavu, a privatno je proživljavala pravu dramu kad ju je muž prevario s dadiljom njihove djece

"Marija i Joel su se razveli i nijednom od njih nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog, znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godina i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijina", izjavio je njoj blizak izvor za Blic.

Također prenose i kako je glumica navodno bila nezadovoljna jer nije dobivala angažmane u Hollywoodu, a Joel joj nije pomagao i stalno joj je govorio da mora usavršiti svoj naglasak. To je bio razlog njezinih odlazaka u Srbiju, gdje je snimala serije.

Joel Lubin poznat je po tome što je godinama surađivao sa slavnim glumcem Tomom Cruiseom i brojnim drugim zvijezdama. U braku s Marijom rodio im se sin Marko, i to u jednoj od najboljih klinika u Los Angelesu, u kojoj su svoje prinove na svijet donijele i glumice poput Mile Jovovich, Penelope Cruz i Halle Berry.

Marija je prije nekoliko dana proslavila rođendan dobro raspoložena, a dio slavljeničkog ugođaja podijelila je i s pratiteljima na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Ma je li to stvarno Adele? Poslije pola godine objavila novu fotku i zaprepastila nevjerojatnom promjenom izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene