Riskantno!

Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

Mariah Carey i Bryan Tanaka Mariah Carey i Bryan Tanaka Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey i Bryan Tanaka - 1 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 2 Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) +16 Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Galerija

Mariah Carey i Bryan Tanaka snimljeni su u noćnom izlasku za koji je ona odabrala izdanje u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo.

Mariah Carey snimljena je u riskatnom modnom izdanju koje je odabrala za izlazak sa svojim 13 godina mlađim dečkom Bryanom Tanakom s kojim je snimljena na ulicama New Yorka.

Pogledaj i ovo Mariah Carey (Foto: Getty Images) Nastavlja sa životom Napokon je odlučila krenuti dalje: Pjevačka diva riješila se zaručničkog prstena vrijednog 13,2 milijuna dolara

52-godišnja pop diva prošetala je u prozirnom bodiju dok su joj grudi prekrila samo dva komada tkanine, a u kojem je plijenila dodatne poglede. Cijelo vrijeme držala se za ruke s 39-godišnjim Bryanom koji ni sam nije mogao skinuti pogled s njezinih atrbiuta.

Mariah je ovih dana već najavila božićno vrijeme koje nam dolazi i to hit-videozapisom na svojim društvenim mrežama na kojem vozi sobni bicikl odjevena u vješticu, a onda se odjednom pojavi odjevena u božićni outfit sjedeći na sobu. U pozadini odmah počinje i njena poznata pjesma ''All I Want for Christmas''.

Pjesma je do sada prodana u preko 50 milijuna primjeraka, a Mariah svake godine od dva mjeseca puštanja pjesme koja se neprestano vrti u blagdansko vrijeme zaradi astronomski velik iznos novca.

Već prvog studenog ove godine pjesma je u jednom danu skočila na 60. mjesto na servisu Spotify, a očekuje se da će Kraljica Božića, kako ju nazivaju, ponovno vladati vrhovima top ljestvica do kraja prosinca uz pjesma iz 1994.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pokazala majku koju ne viđamo često, a u snimci koju je objavila javno ju je i pohvalila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene