Mala Dama

Lik Mala Dama Danijele Martinović izmamila osmijehe na dječja lica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Mala Dama' Danijele Martinović i vrhunski tim stručnjaka dijelit će osmijehe i uvesti nas u radostan i veseo Božić!

Božić je vrijeme kada posebnu pažnju poklanjamo najbližima i kada se okrećemo obiteljskim vrijednostima. Tako je istarski grad Fažana ovog vikedna postao epicentar pozitivnih misli i ljubavnih poruka, a za sve je zaslužna Mala Dama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Raspjevana Danijela Martinović najavila Božić!

Od 20. do 22. prosinca u multimedijalnom centru u Fažani tim entuzijasta i stručnjaka raznim radionicama i duhovnim vježbama donosi radost malim polaznicima.

'Radujem se ovom projektu i što Mala Dama osvaja srca djece. Ove su radionice kreativne i potiču ono najbolje u svima nama. Predivno je danas bilo vidjeti djecu koja rade čestitke koje će biti uručene djeci u bolnicama, umjesto da sjede pred kompjuterom i igraju igrice. Danas je poslana jedna predivna pozitivna poruka i sa svakom slijedećom radionicom širit ćemo istinske životne vrijednosti', izjavila je glazbenica i spisateljica Danijela Martinović.

Božić s Malom Damom samo je pilot projekta Damin Labirint Sreće koji bi počeo s realizacijom 2014. godine te se sastojao od niza radionica, koncerata, predstava, predavanja sa ciljem prevencije nasilja, ovisnosti, vraćanjem samopouzdanje, tolereancije i multikulturalnosti. Mala Dama, lik iz slikovnica Danijele Martinović, prenosi poruke ljubavi, dijeli osmijehe, životne mudrosti te na taj način dopire kako do odraslih tako i do djece.

'Jednostavno sam osjetila da se moram javiti Danijeli i dogodio se klik. Za sada projekt se super razvija. Što mi je najvažnije, dobivamo potporu građana, naš rad smatraju kvalitetnim i vrijednim pažnje. Zaista najiskrenije mogu reći da sam sretna što je Mala Dama taj anđeo, ta vila koja je došla i sjela na moje rame i sada je tu, svaki dan, svako jutro i daje snagu, mami osmijehe,' izjavila je voditeljica projekta Manuela Krakar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene