Loša vijest

Majka poznatog nogometaša teško bolesna: "Bila sam na operaciji i zračenju, borim se za život"

Dolores Aveiro i Cristiano Ronaldo (Foto: Getty Images) Dolores Aveiro i Cristiano Ronaldo (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Aveiro i Cristiano Ronaldo (Foto: Getty Images) Dolores Aveiro i Cristiano Ronaldo (Foto: Getty Images) Dolores Aveiro i Cristiano Ronaldo (Foto: Getty Images) Dolores Aveiro i Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Dolores Aveiro i Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro bori se za život nakon što joj je drugi put dijagnosticiran rak dojke.

Nakon što je objavljena vijest o smrti oca Georgine Rodriguez, djevojke Cristiana Ronalda, otkriveno je da se i majka nogometaša trenutno bori za život.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Sve je tajila Zvijezda Beverly Hillsa u suzama otkrila pretužnu vijest: "Užasnuta sam i jako se bojim"

Naime, Dolores Aveiro vratio se rak dojke, nakon što joj je prvi put dijagnosticiran 2007. godine kada se prvi put podvrgnula operaciji, zračenju i terapiji lijekovima.

"Operirali su mi drugu dojku u Madridu, bila sam na zračenju i sada se borim za život", izjavila je 64-godišnja Dolores za jednu portugalsku televiziju.

Sam Ronaldo je 2009. godine financirao Centar za liječenje raka u bolnici gdje je njegova majka prvi put operirana i to iznosom od 800 tisuća kuna, nakon čega je nastavio donirati portugalske udruge posvećene borbi protiv raka.

"Cristiano će zauvijek biti zahvalan liječnicima i medicinskim sestrama koji su spasili život njegove majke. Želio je da vide koliko to cijeni", izjavio je izvor blizak nogometašu.

Cristiano je 2005. godine ostao bez oca koji je preminuo od posljedica prekomjerne konzumacije alkohola. Zasad nije komentirao majčinu bolest.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose i Tyga (Foto: Snapchat) +6 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Bujne obline u prvom planu: Seksi manekenka koja izaziva pravu pomutnju gdje god se pojavi

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kyle MacLachlan (Foto: Profimedia) Kylie MacLachlan (Foto: Profimedia) Kyle MacLachlan (Foto: Profimedia) Kyle MacLachlan i Desiree Gruber (Foto: Getty) +3 Kyle MacLachlan i Desiree Gruber (Foto: Getty) Zanimljivosti Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda glumac iz ''Seksa i grada'', no žena mu je i dalje jako zgodna

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +5 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni par tvrdi: ''Nismo se seksali prije braka, to nam je bila jedna od najboljih odluka''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene