''Ma gdje ju to dira?''

Vulgarna snimka Madonne i plesačice zgrozila je njezine fanove: ''Kao da gledam svoju baku da to radi, ovo je tako neugodno gledati!''

Madonna - 2 Madonna - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 1 Madonna - 13 Madonna - 7 Madonna - 1 Madonna - 2 Madonna - 3 Madonna - 4 Madonna - 9 Madonna - 10 Madonna - 11 +20 Madonna - 12 Galerija

Madonnina snimka s koncerta proširila se internetom i zgrozila korisnike društvenih mreža.

Nakon što je u lipnju hospitalizirana zbog ozbiljne bakterijske infekcije koja je mogla imati fatalne posljedice, Madonna je ove jeseni nastavila svoju turneju ''The Celebration Tour'', a na internetu se posljednjih dana pojavila snimka njezinog nastupa u Njemačkoj i provokativne izvedbe s jednom od plesačica.

Naime, uz pjesmu ''Papa Don't Preach'' Madonna i njena plesačica u donjem se rublju grle na krevetu i dodiruju po intimnim dijelovima tijela, a snimka koja se brzo proširila internetom naišla je na gomilu negativnih komentara.

"Ovo mi se nimalo ne sviđa. Kao da gledam svoju baku da to radi", "Zar na ovaj način mora skrenuti pozornost na sebe?", "Ona ima 65 godina i ovo je tako neugodno gledati", pisali su fanovi ispod snimke.

Neki su ipak su stali u obranu pop pjevačice.

"Imam 50 godina i ne sjećam se što sam jučer radila, ona izgleda sjajno", "Ljudi trebaju shvatiti da je ovo umjetnički performans", pisali su drugi.

Mnogima je ovo previše, a je li ova pop-ikona pretjerala u svojim nastupima procijenite sami na videozapisu koji možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, Madonna se nakon hospitalizacije oporavljala nekoliko tjedana u svom domu prije nego što se vratila zakazanoj turneji.

"Oporavljam se i neizmjerno sam zahvalna za sve blagoslove u svom životu. Prva pomisao, kad sam se probudila u bolnici, bila su moja djeca", napisala je Madonna nakon izlaska iz bolnice.

Njezino zdravstveno stanje brzo je palo u zaborav zbog njenog izgleda, a svojim umjetnim licem sve više dobiva negativne komentare zbog estetskih operacija kojima se podvrgava.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama +26 Lejla Filipović s mamom Celebrity Predivna nećakinja Lejle Filipović krala je sve poglede na večeri s njom, mamom i bakom, vidljivo je čiju je ljepotu naslijedila!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa sinom +10 Milan Badelj sa suprugom i sinom Celebrity Našem nogometašu na oproštaju od reprezentacije pridružio se sinčić kojeg je nazvao po tragično preminulom prijatelju i suigraču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene