podržite ih!

Svi žele ružu: Najveća domaća imena u borbi za prestižni "cvijet"

Marija Miholjek, Dora Arar, Ksenija Pajić (FOTO: Pixsell) Marija Miholjek, Dora Arar, Ksenija Pajić (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek, Dora Arar, Ksenija Pajić (FOTO: Pixsell) Dnevnik Nove TV (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) +0 Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Voditelji, glumci i najgledanija informativna emisija, Dnevnik Nove TV, našli su se u prestižnoj konkurenciji za Večernjakovu ružu.

Lica Nove TV i ove godine našli su se u konkurenciji za Večernjakovu ružu. Od sedam kategrija, u kojima se dodjeljuje nagrada, Nova TV svoje uzdanice ima u čak četiri kategorije. Za Večernjakovu ružu bore se glumci, voditelji, ali i Dnevnik Nove TV koji se našao u kategoriji TV emisija godine.

Pogledaj i ovo Igor Mešin "S tim je sve krenulo!" Igor Mešin postao je zaštitno lice Supertalenta, a sjećate li se prvog showa koji je vodio? Pogledajte i kako je tada izgledao!

Dnevnik Nove TV (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Dnevnik Nove TV (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Za TV osobu godine nominirani su pak Rene Bitorajac i Igor Mešin, voditeljski dvojac koji je simpatije gledatelja osvojio tijekom Supertalenta. "Odlično se osjećam. Jako mi je drago što smo upravo nas dvojica nominirani za Večernjakovu ružu. Nadamo se nagradi, ali čak i ako ona izostane nastaviti ćemo i dalje raditi svoj posao i uživati u njemu kao i do sada", kazao je Mešin.

  Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Osim najgledanije zabavnog showa za titulu najboljeg natječu se i glumci iz serije "Čista ljubav" i to u dvije kategorije. U kategoriji novo lice godine nominirana je 9-godišnja Dora Arar koja u seriji tumači lik djevojčice Maše, dok se u kategoriji glumačko ostvarenje godine našla renomirana glumica Ksenija Pajić koju u seriji gledamo u ulozi Edite.

Za svoje favorite možete glasati od ponedjeljka, 22. siječnja, kada će imena nominiranih s telefonskim brojevima na koje se glasa biti objavljena u Večernjem listu. Cijeli popis nominiranih možete pogledati ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene