I dalje ga spominju

Tragična smrt mladog glumca šokirala je javnost: Imao je samo 31 godinu, kolege se teško mire s odlaskom

Lea Michelle i Cory Monteith Lea Michelle i Cory Monteith Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michelle i Cory Monteith Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Cory Vitiello (Foto: Profimedia) Naya Rivera (Foto: Getty) +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Galerija

Lea Michelle emotivnom se fotografijom prisjetila svog pokojnog dečka Coryja Monteitha koji je tragično preminuo prije devet godina.

Glumica Lea Michelle ni poslije devet godina još ne može preboljeti odlazak voljene osobe, dečka i filmskog kolege Coryja Monteitha.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna podudarnost Dok se opraštaju od glumice koja je pronađena mrtva, njezini obožavatelji u nevjerici su i zbog jedne bizarne slučajnosti

Prije devet godina, Cory je pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Vancouveru, a obdukcijom je potvrđeno kako je glumac uzeo preveliku dozu heroina i alkohola i potom umro.

Tada je imao samo 31 godinu, a njegova djevojka Lea godinama kasnije tuguje za izgubljenom ljubavi.

Za godišnjicu smrti, Lea je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz emotikon srca.

Par je zajedno glumio u popularnoj tinejdžerskoj seriji ''Glee'', a život glumca otprije je bio poznat po slabosti na opijate i zabranjene stvari.

Njegova majka Ann McGregor kasnije je rekla kako njezinu sinu nikada nije bio cilj umrijeti. Bila je uvjerena kako se slučajno predozirao jer je u to vrijeme uzimao i mnogo tableta protiv bolova.

Kazala je kako je Cory odmalena imao problema i sa psihičkim zdravljem, a marihuanu je počeo pušiti s 13 godina. Iako se jedno vrijeme popravio te nije uzimao droge, Ann ističe kako se vratio starom načinu života kada je otišao u Hollywood.

Cory je o svojoj ovisnosti i sam znao govoriti na televiziji te dodao kako se počeo drogirati dok je tražio svoje mjesto u društvu.

"Nisam imao pojma što radim. U jednom trenutku sam odlučio da ću biti taj tinejdžer. Bio sam dosta pod utjecajem ljudi oko sebe", govorio je onda.

Nakon njegove smrti, Lea Michele je objavila nekoliko pjesama njemu u čast, a pjevačica ga još danas spominje. Pričala je kako je on oduvijek bio povučen te nije previše htio pričati o sebi, a isticala je i da ga nikada neće zaboraviti.

Unatoč činjenici što je nekoliko puta odlazio u klinike za odvikavanje, iz pakla ovisnosti se nikada nije uspio izvući.

Lea je nakon puno godina krenula dalje sa svojim životom, ali glumca se i dalje redovito prisjeti. 2019. godine udala se za Zandyja Reicha s kojim ima i dvogodišnjeg sina Evera Lea. Mnogo puta je za supruga rekla kako joj je vratio vjeru u ljubav nakon tragedije koja ju je zadesila s bivšim partnerom.

Glumce serije ''Glee'' prati tragična sudbina.

Naime, 2020. godine još jedna glumica iz ove hit serije, Naya Rivera, utopila se u jezeru Piru u Kaliforniji na sedmu godišnjicu Coryjeve smrti. Cory i Naya su bili vrlo bliski, a brojni obožavatelji još su u šoku zbog smrti zvijezda, za koje kažu čak i da ih je pratilo svojevrsno prokletstvo serije "Glee".

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +22 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 Celebrity Victoria Beckham objavila prvu fotku iz Hrvatske, pogledajte prizor koji je podijelila s 30 milijuna pratitelja!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +26 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene