bolni video

Internetom se širi snimka preminule glumice koja slama srce: ''Zvuči tako mračno, kao da govori o sebi''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naya Rivera i Cory Monteith su se zbližili na setu serije "Glee" i postali dobri prijatelji. Nakon njegove smrti u čast njemu i njegovom liku otpjevala je u jednoj epizodi pjesmu "If I Die Young" ("Ako umrem mlad").

Obožavatelji tuguju nakon što je u ponedjeljak nađeno tijelo Naye Rivere u jezeru Piru u Kaliforniji, a posebno ih je dirnulo što je na dan njenog pronalaska bila sedma godišnjica smrti Coryja Monteitha

Pogledaj i ovo showbuzz Posljednje zbogom 7,4 milijuna ljudi svjedočilo njezinoj tuzi

Društvenim mrežama se počela širiti snimka Naye kako pjeva pjesmu "If I Die Young" ("Ako umrem mlad") u seriji "Glee". Naime, kada je 13. srpnja 2013. preminuo Cory u hotelskoj sobi od fatalne doze heroina i alkohola, još je trajalo snimanje serije u kojoj je on tumačio Finna Hudsona. 

Scenaristi su tada donijeli odluku da će umrijeti i njegov lik, a Naya je u čast Coryju, odnosno Finnu otpjevala pjesmu "If I Die Young". Obožavatelji serije sada na društvenim mrežama objavljuju njezinu izvedbu koja ih je dirnula i ističu da ih podsjeća na tragičnu smrt koja ju snašla. 

"Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u rijeku u zoru", riječi su pjesme koju je izvela Naya na setu "Gleeja". Rivera je imala 33 godina, a njezin kolega Cory 31 kada je umro i bili su bliski prijatelji nakon što su se zbližili na snimanjima serije.

"Ta pjesma zvuči tako mračno. Kao da govori o sebi. Činjenica da nije znala da će ovako umrijeti u 2020. godini slama mi srce", pišu obožavatelji diljem svijeta o Nayi i pjesmi koju je izvela. Dosta ih tvrdi da je serija "Glee" ukleta. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene