Iznenadila pojavom

Dugo je nismo vidjeli i u međuvremenu se drastično promijenila, a sada se u sićušnoj haljini pobrinula da je svi primijete!

Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Instagram) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey Italija (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) +1 Lana Del Rey (Foto: Getty) Galerija

Lana Del Rey iznenadila je dolaskom na događaj Variety's 2021 Music Hitmakers Brunch nakon što je dugo izbjegavala pojavljivanja u javnosti.

Pjevačica Lana Del Rey (36) zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a nedavno je i zaključala svoj profil na Instagramu pa je dugo nismo imali priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey (Foto: Instagram) svi su je gledali Neprimjeren outfit za crkvu pjevačice koja se više ne pojavljuje često u javnosti, a sve ju je teže i prepoznati!

Stoga je njezin dolazak na događaj Variety's 2021 Music Hitmakers Brunch u Los Angelesu bio pravo iznenađenje, a zbog golišavog izdanja nikome nije mogla promaknuti.

Lana se pojavila u minijaturnoj haljini s prorezima na trbuhu i rizičnim dekolteom koji je jedva obuzdao njezine grudi, a iskombinirala ju je s velikom jaknom i čizmama s visokom potpeticom.

U ovom je izdanju bila pravi mamac za poglede, a svakako je bila zvijezda večeri jer je nagrađena za svoj doprinos glazbi u proteklom desetljeću te je s pozornice održala govor zahvale.

Inače, pjevačica koja je zbog svojeg prepoznatljivog stila stekla status modne ikone u zadnje vrijeme medijske stupce puno svojom drastičnom transformacijom izgleda.

Osim što je nabacila nekoliko kilograma viška, strani mediji navode i kako je njezin novi izgled rezultat loših estetskih korekcija, poput ubrizgavanja botoksa, i nepotrebnih odlazaka plastičnom kirurgu u njezinim godinama.

Što se tiče njezina glazbene karijere, Lana je nakon dvije godine pauze na oduševljenje brojnih obožavatelja 2021. izbacila čak dva albuma - "Chemtrails over the Country Club" i "Blue Banisters".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene